27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024

Küçükçekmece Gençlik Festivali Konserleri 2024

Her yıl gençleri ve müzik tutkunlarını bir araya getirerek enerji dolu anlar yaşatan Küçükçekmece Gençlik Festivali, birbirinden müthiş konserleriyle ücretsiz olarak sizlerle buluşacak. 2024 Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi etkinlik, Zeynep Bastık, Buray, Ozbi, Melis Fis, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, EYPİO ve Ersin Show konser detaylarına Egeetkinlik.com sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Küçükçekmece Gençlik Festivali 19-20-21 Ocak 2024 tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde gerçekleşecek.

Her yıl gençleri ve müzik tutkunları bir araya getiren enerji dolu anlar sahne olan Küçükçekmece Gençlik Festivali, gençlerin müzik ve eğlenceyle buluşmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor. Festival kapsamında pop, rock ve rap gibi birbirinden farklı müzik türlerinden sanatçılar sahne alıyor. Düzenlenen konserlerle gençlerin enerjileri en üst seviyeye çıkıyor. Festivalde 3 gün boyunca 12 konser düzenlenecek ve festival boyunca ünlü DJ Ersin Show konserlere gelen herkesi coşturacak.

Festivale ev sahipliği yapacak olan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, muhteşem sahne altyapısı ve geniş kapasitesiyle konserlere ev sahipliği yaparak unutul bir müzik şöleni sunuyor.

Küçükçekmece Gençlik Festivali Konserleri 2024

Muhteşem konserlerle dolu bir festival deneyimine hazır mısınız? Farklı müzik türlerinden oluşan Türkiye’nin en iyi sanatçıları bu festivalde sizlerle buluşacak. İşte Küçükçekmece Gençlik Festivali konserleri:

Tarih: 19-20-21 Ocak 2024

Yer: Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi

Kapı Açılış: 17.30

Tüm Konserler halka açık ve ücretsizdir.

19 Ocak 2024 Konserleri

Zeynep Bastık Konseri

HEY! DOUGLAS Konseri

TEPKİ

Güney Marlen Konseri

Ersin Show

20 Ocak 2024 Konserleri

Buray Konseri

OZBİ Konseri

Melis Fis Konseri

Ne Münasebet Konseri

Ersin Show

21 Ocak 2024 Konserleri

Emre Aydın Konseri

EYPİO Konseri

Gökhan Keser Konseri

İlyas Yalçıntaş Konseri

Ersin Show

Küçükçekmece Gençlik Festivali’nin en çekici yanlarından biri de etkinliklere katılımın ücretsiz olmasıdır. Bu sayede gençler, birbirinden ünlü sanatçıların konserlerini ücretsiz izleme şansına sahip oluyor. Belediyenin bu ücretsiz katılım politikası, gençlerin ve festivali ziyaret edenlerin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayarak toplumsal bir buluşma noktası oluşturuyor. Küçükçekmece Belediyesi konserlerine ise bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapp Grubuhttps://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegramhttps://t.me/marmaraetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir