26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024

Şahinbey Belediyesi Çeyiz Yardımı: Evlilik Desteği İçin Nereye Başvurulur? 2024

Şahinbey Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların hayat şartlarını iyileştirmek amacıyla beyaz eşya evlilik yardımında bulunacak. Şahin Belediyesi evlilik yardımı başvurusu 2024, Mehmet Tahmazoğlu çeyiz beyaz eşya yardımı şartlarına sitemizden bakabilirsiniz.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor. Belediyenin yeni sosyal yardım projesi çeyiz yardımına başvurular başladı.

Şahinbey ilçesinde evlenmek isteyen bireylere evlilik yardımı yapılacak. Evlenmek üzere olan çiftlerin dert yandığı hayat pahalılığına parmak basan Şahinbey Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına beyaz eşya yardımı yapılacak. Evlenecek çiftlere 11 parçadan oluşan çeyiz seti hediye edilecek.

Bu sosyal yardım projelerinin arkasındaki isim olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, düşük gelirli ailelerin buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi temel eşyalara erişimini kolaylaştırarak genç çiftlerin evliliğe ilk adımlarını daha güvenli ve huzurlu adım atmasına vesile oluyor.

İlginize Çekebilir: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Evlilik Yardımı

Şahinbey Belediyesi tarafından verilecek Beyaz Eşyalar

  • Buzdolabı
  • Çamaşır Makinesi
  • Fırın ve Set Üstü Ocak
  • Çekyat
  • Soba
  • Halı
  • Battaniye
  • Masa Sandalye
  • Oturma Grubu
  • Elektrikli Süpürge
  • Ankastre Set

2024 yılına kadar 30 binden fazla ev eşyası yardımı yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Çeyiz Yardımını Kimler Alabilir?

Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan beyaz eşya yardımına başvuru yapmak isteyen çiftlerin Şahinbey ilçesinde ikamet ediyor olması gerekiyor. Düşük gelirli ailelerin faydalanacağı evlilik yardımına çiftler birlikte başvuracak. Evlenecek kişilerin 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. 2024 yılında evlenecek olan çiftler başvuru yapabilecek.

Şahinbey Belediyesi Çeyiz Yardımı Başvurusu

Şahinbey Belediyesi, evlilik hazırlığı yapan çiftlere destek olmak adına evlilik yardımı programını başlatmış durumda. Beyaz eşya yardımı başvurusu yapmak isteyen çiftlerin ALO 153’ü veya 0 342 232 1111 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

1/5 - (1 vote)

One thought on “Şahinbey Belediyesi Çeyiz Yardımı: Evlilik Desteği İçin Nereye Başvurulur? 2024

  • Ayşegül çoban

    Kiracıyım gelirim yok çocuklarımın ihtiyaçları için yardım talebinde bulunmak istiyorum benim buz dolabı ve bulaşık makinesine çok ihtiyacım var birde televizyonum da yok ne olur Allah için yardım talebinde bulunmak istiyorum maddi durumum yok gündelik ev temizliğine gidiyorum iki çocuğum var eşim bizi bırakıp gitti iki çocuğumla mücadele ediyoruz bir anne olarak yardım talebinde bulunmak istiyorum ne olur Allah için yardım edin çok ihtiyacım var hasret kaldık

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir