27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 8 Ocak 2024

TAGFEST Martı Festivali İrem Derici Konseri 2024

Türkiye’nin alternatif ulaşım aracı Martı, TAGFEST Bayrampaşa Ora Arena’da sizlerle buluşacak. Martı Festivali 2024 ne zaman, nerede, saat kaçta, Ora Arena, İrem Derici konseri bilet ve giriş detaylarına EgeEtkinlik.com sitemizden öğrenebilirsiniz.

Martı Uygulaması tarafından organize edilen TAGFEST, 14 Ocak 2024 pazar günü gerçekleşecek.

Tek bir aracın maksimum kişi tarafından kullanılmasını sağlamak ve trafikteki araç yoğunluğunu azaltmak için Martı tarafından çıkartılan TAG uygulaması için düzenlenecek TAGFest müzik eğlence hediyelerle dolu bir güne davet ediyor.

Geçen yıl düzenlenen Martı Festivali ile katılımcılara renkli ve eğlenceli dakikalar yaşatan Martı, TAGFEST adını verdiği yeni festivaliyle hem hediyeye hem de eğlenceye doyuracak. TAG sürücüleri ile katılmak isteyen herkese açık olan festivalde gün boyu etkinlikler gerçekleşecek. Günün sonunda ise ünlü sanatçı İrem Derici’nin büyülü performansı hayranlarına unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

TAGFEST Festival Bilgileri

Martı uygulaması unutulmaz bir festival deneyimi için herkesi TAGFEST’e davet ediyor. Gençlerin enerjisini, müziği ve eğlenceyi bir araya getiren dinamik bir festival olan TAGFEST detayları şu şekildedir;

Tarih: 14 Ocak 2024 Pazar
Saat: 13.00
Yer: Ora Arena – Bayrampaşa
Festival herkese açık ve ücretsizdir.

TAGFEST Hediyeler ve Sürprizler

TAGFest deneyimini unutulmaz kılacak çeşitli hediyeler katılımcılara ücretsiz verilecek. Bu özel deneyimi hatırlaman için verilecek hediyeler şunlardır;

10 kişiye elektrikli scooter,

5 kişiye Iphone telefon,

Her katılımcıya 500 TL değerinde Martı kuponu,

TAG sürücülerine özel 500 TL değerinde akaryakıt kuponu

TAGFEST Giriş Nasıl Olacak?

Ora Arena’nın büyülü atmosferinde gerçekleşecek TAGFEST TAG sürücüleri ve katılmak isteyen herkese açık olacak. Festivale katılmak için cep telefonunuzda Martı uygulamasının yüklü olması ve profil oluşturulmuş olması gerekiyor. Girişte uygulamayı göstererek festival alanına girebilirsiniz.

Ora Arena’ya Nasıl Giderim?

METRO İLE; M1B Yenikapı – Kirazlı metro hattının Menderes durağında inip, 10 dakika mesafedeki Ora Arena’ya ulaşabilirsin.

MARMARAY İLE; Yenikapı durağında inip, M1B Yenikapı – Kirazlı metro hattına aktarma yaptıktan sonra Menderes durağında inerek 10 dakika mesafedeki Ora Arena’ya ulaşabilirsin.

İETT OTOBÜSÜ İLE; 33M Mecidiyeköy – Giyimkent otobüs hattının Esenler Sosyal Güvenlik Kurumu durağında inerek Ora Arena’ya ulaşabilirsin.

METROBÜS İLE; 34/34A/34AS/34BZ/34G/ metrobüs hatlarının Bayrampaşa-Maltepe durağında inip, 33 numaralı İETT otobüsüne aktarma yaptıktan sonra Esenler Sosyal Güvenlik Kurumu durağında inerek 5 dakika mesafedeki Ora Arena’ya ulaşabilirsin.

İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapp Grubuhttps://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegramhttps://t.me/marmaraetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir