26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024

Suudi Arabistan 3. Ligi Başvuru Formu 2024

Futbol dünyasının son yıllarda en gözde liglerinden biri olan Suudi Arabistan ligi bu seferde alt liglere futbolcu alımı yapacağını açıkladı. Suudi Arabistan 3. ligi başvuru nasıl yapılır 2024, başvuru şartları nelerdir, Futboljobs başvuru formu nasıl doldurulur, Futboljobs.com birleşik arap emirlikleri futbolcu olmak ile ilgili detayları sitemizden inceleyebilirsiniz.

Son yıllarda yaptığı flaş transferler ile futbolseverlerin dikkatini çeken Suudi Arabistan, cazip bir iş teklifi ile alt liglerde oynayacak oyuncular aradığını duyurdu.

Futbolun heyecan verici atmosferine sahip ve rekabetçi bir lig olma yolunda ilerleyen Suudi Arabistan 3.liginde oynamak isteyen yeni yeteneklere kapılarını açıyor. Dünyaca ünlü futbolcuları transfer ederek yüksek rakamlar ödeyen Arabistan kulüpleri sonrası alt liglerde bulunan takımlarda kesenin ağzını açtı. 3.ligte kariyer başlangıcı yapmak isteyen futbolcu adaylarına cazip bir teklifle iş teklif ediliyor. Kulüpler, potansiyeli yüksek genç yetenekleri keşfetmek ve büyütmek adına futbolculara bir çok imkanı bir arada sunacak.

Futbolcuda aranılan özellikler;

Hızlı ve yetenekli kanat oyuncuları,

Forvet oyuncuları

Çok yönlü kanat oyuncuları

Bek olarak da oynayabilen kanat oyuncuları

Futbolculara Sunulacak İmkanlar

Suudi Arabistan 3.Liginde oynamak isteyen futbolculara sunulacak imkanlar şunlardır;

Aylık 5600 euro maaş

Kalacak Ev

Araba

Suudi Arabistan 3. Ligi Başvuru Formu

Suudi Arabistan 3.Lig takımları, futbolcular ile kulüpleri bir araya getiren global bir platform üzerinden başvuru alacak. Ülkede futbol oynamak isteyen herkese başvurular açıktır.

Suudi Arabistan 3. lig başvurusu yapmak isteyen futbolcular, https://futboljobs.com/en/ profil oluşturması gerekmektedir. Profilinizi oluşturduktan sonra sitede bulunan Arabistan ligine ait ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca diğer ülkelerden gelen teklifleri de değerlendirebilirsiniz. Unutmayın, belki de bu platform üzerinden atacağınız adım, kariyerinizdeki dönüm noktası olabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

3.3/5 - (3 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir