27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

MARMARİS YENİ YILA KÖFN KONSERİ İLE GİRECEK 2024

Muğla Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenecek yılbaşı etkinlikleri belli oldu. Marmaris yılbaşı konserleri 2024, KÖFN Marmaris konseri ne zaman, nerede, saat kaçta?, yeni yıl kutlamaları detaylarına Ege etkinlik sitemizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin gözde tatil beldesi yeni yıla KÖFN konseri ile girecek.

Muğla Marmaris Belediyesi 2024 yılbaşı etkinlikleri kapsamında ilçenin cadde ve meydanları rengarenk, ışıl ışıl yaptı. Vatandaşların yeni yıl havasına girmesini isteyen belediye, yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek etkinliklere herkesi davet etti. 2024’e neşeyle, coşkuyla, heyecanla girmek isteyen Marmaris’e koşacak. Konserler, performanslar, gösteriler ve gecenin sonunda yapay kar sizlerle buluşacak.

Yılbaşı gecesi Türkiye’nin en sevilen gruplarından KÖFN sahne alacak. En çok dinlenen şarkılarını hayranları için seslendirecek.

KÖFN Yılbaşı Konseri 2024

Bu yılın en çok dinlenen isimlerinden biri olan KÖFN, 2024’e Marmaris’te girecek. Yeni yıla Marmaris’te girmeyi tercih eden hayranlarıyla buluşacak olan KÖFN sevilen şarkılarıyla yılbaşı coşkunuzu ikiye katlayacak. KÖFN konseri 21.30’da başlayacak DJ performans sonrası saatler 22.30’u gösterdiğinde başlayacak. Konser Marmaris Atatürk Meydanında gerçekleşecek ve herkese açık ve ücretsiz olacak.

Konserin ardından saat 24.00 olduğunda ve yeni yıla girdiğimiz ilk anlardan itibaren yapay kar eğlenmeye gelen kişilerin üstüne yağacak ve muhteşem bir görüntü ortaya çıkacak.

Muğla etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir