26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023

PAYS 7/24 Nedir, Nasıl Kullanılır, Şifre Alma 2024

Vakıfbank sosyal yardım kartı PAYS 7/24 vatandaşlara bir çok özellik sunmaya devam ediyor. PASY 7/24 nedir, nasıl kullanılır, PAYS 7/24 kart şifresi alma 2024, nerelerde geçerli, hangi marketlerde geçerli, bakiye sorgulama, hangi banka, kızılay esen kart mobil uygulama detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sosyal yardım yapan kurumların en çok kullandığı sosyal yardım kartı PAYS 7/24, faydalanıcılara bir çok özellik sunuyor.

PAYS 7/24 kartı Belediyeler ve Kızılay gibi bir çok kurumun, ihtiyaç sahipleri için yükleme yaptığı ön ödemeli bir sosyal yardım kartıdır. Sosyal yardımın amacına göre düzenlenebilen kart, yardım yapacak kurumun belirlediği kişiler için sistem üzerinden hemen tanımlanır ve kart kişiye teslim edilebilmektedir.

PAYS 7/24 Kart Nasıl Kullanılır?

Vakıfbank tarafından ihtiyaç sahibi aileler için hayata geçirilen PAYS 7/24, banka kartı görevi görmektedir. Kartınız ile dilediğiniz yerden veya kurumun belirlediği yerlerden özgürce alışveriş yapabilir. Kartı aldığınız kurumun izni doğrultusunda Vakıfbank ATM’leri üzerinden nakit çekimi yapabilirsiniz.

PAYS 7/24 Kart Şifresi Alma

Kızılay ve Belediyeler tarafından vatandaşlara sosyal yardım kartı olarak verilen PAYS 7/24 kartını alanlar kart şifresi almak istemektedir. Bunun için bir kaç yöntem bulunmaktadır. Aldığınız kuruma göre şifre alma farklılık gösterebilir.

  • PAYS 7/24 kartınızı aldığınızda kart şifreniz SMS olarak cep telefonunuza gönderilir. Gönderilmediyse, diğer yöntemlere göz atın.
  • PAYS 7/24 kartınızın teslim edildiği zarfın içerisinde kart şifreniz yazabilmektedir. Kontrol ediniz.
  • PAYS 7/24 kartınızın hala bir şifresi yoksa, Vakıfbank şubesine giderek şifre oluşturulmasını isteyebilirsiniz.

PAYS 7/24 Kart Nerelerde Geçerli?

Vakıfbank PAYS 7/24 kart sahipleri kartlarının nerelerde ve hangi marketlerde geçerli olduğunu merak ediyor. Kartınızın geçerli olduğu yerler nereden aldığınıza ve ne için aldığınıza göre değişkenlik göstermektedir. Kızılay’dan aldığınız nakit para yardımında genelde bir kısıtlama bulunmuyor. İstediğiniz yerden alışveriş yapabilir ve ATM üzerinden para çekebiliyorsunuz. Eğer belediyenin Kırtasiye yardımından faydalanıyorsanız sadece kırtasiyelerde geçerli oluyor ve para çekimine kapalı oluyor. Gıda yardımı veren bir kurumdan aldıysanız, sadece anlaşmalı marketlerde geçerli olabilir. Kartınızın nerelerde geçerli olduğunu öğrenmek istiyorsanız aldığınız kurumu arayarak detaylı bilgi almanız gerekmektedir.

PAYS 7/24 Kart Bakiye Sorgulama

Kamu Kurumu, Sivil Toplum Kuruluşu ve Özel şirketler tarafından verilen PAYS 7/24 kartınızda bakiye sorgulamayı bir kaç yöntemle kolayca yapabilirsiniz.

Vakıfbank PAYS 7/24 kart bakiye sorgulama yapmak için cep telefonunuzun uygulama indirme marketinden PAYS 7/24 mobil uygulamasını indirerek öğrenebilirsiniz. İnternet bankacılığını kullanmak için şifre almanız gerekmektedir.

Bakiye sorgulama yapmanın bir diğer yöntemi ise, Vakıfbank ATM’lerini kullanmaktır. Size en yakın Vakıfbank ATM’sine giderek öğrenebilirsiniz.

Kızılay Esen Kart Başvurusu için tıklayın.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Kartı Başvurusu için tıklayın.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir