26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Nisan 2024

Adıyaman Sosyal Market Randevu Alma

Adıyaman Belediyesi tarafından açılan sosyal market alışverişi yapmak isteyen vatandaşların öncelikle randevu alması gerekiyor. sosyalmarket.adiyaman.bel.tr sıra alma 2024 başvuru, randevu iptal etme, telefon numarası, sıra alamıyorum, sorgulama AFAD Millet Bahçesi Giyim Market kayıt formu detaylarını egeetkinlik.com da.

Adıyaman Belediyesi ve AFAD iş birliğiyle açılan Sosyal Marketlerden alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar online randevu alması gerekiyor.

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla şehrin 4 noktasına Giyim Market ve Sosyal Marketler kuruldu. Bu marketler sayesinde halk ihtiyaçlarını sağlıklı ve koordineli bir şekilde sağlıyor. Marketlerdeki uzun kuyruklar ve yoğunluğun önüne geçmek için randevu sistemine geçildi. Gıda, temizlik, giyim ve bebek ürünleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, randevu sistemi üzerinden alışveriş yapacağı saati ve yeri seçerek randevusunu oluşturacak.

İlginizi Çekebilir: Kızılay Esen Kart Başvurusu için tıklayın.

Randevu alarak Alışveriş yapabileceğiniz Sosyal Marketler

Millet Bahçesi Giyim Market, Millet Bahçesi Sosyal Market, Yeni Otogar Sosyal Market ve Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu Sosyal Marketlerden gıda, temizlik, giyim ve bebek ürünleri gibi ihtiyaçlarınızı ücretsiz bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Randevu Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Adıyaman Sosyal Market Randevusu almak isteyen vatandaşlar, randevu saatinde alışveriş yapmak istediği markette bulunması gerekmektedir. Markete girişte kimlik ibrazı gerekmektedir. Kimliğinizi yanınızda bulundurmayı unutmayın. Bir haneden sadece bir kişi randevu alabilir. 15 günde bir yeni randevu talebi oluşturabilirsiniz.

Vatandaşlara daha verimli hizmet verilmesi için Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu Sosyal Marketimiz Cuma günü, Millet Bahçesi Sosyal Marketimiz Cumartesi günü ve Otogar Sosyal Marketimiz Pazar günü kapalı olacaktır.

Her gün saat 20.00 de yeni randevular sistemde açılmaktadır. Randevular hızlı tükendiği için ekran başında yeni randevuların açılmasını beklemeniz faydanıza olacaktır.

Adıyaman Sosyal Market Randevu Nasıl Alınır?

Adıyaman Belediyesi ve Afet Koordinasyon Merkezi AFAD tarafından açılan Sosyal Marketlerden alışveriş yapmak isteyen aileler, https://sosyalmarket.adiyaman.bel.tr/ adresine tıklayarak randevusunu oluşturabilir. Randevu alırken T.C. Kimlik numaranızın ve Cep Telefon numaranızın doğru olduğundan emin olunuz.

Adıyaman Sosyal Market Randevu Alma Telefon Numarası

Adıyaman Belediyesi ve AFAD iş birliğiyle açılan Sosyal Marketten alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar randevu almak için telefon numarası araştırıyor. 0 (416) 216 17 20 numaralı telefonu üzerinden Adıyaman Belediyesine ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Adıyaman Sosyal Market Randevu İptal Etme

Adıyaman Sosyal Marketlerinden aldığınız randevuyu iptal etmek isteyen vatandaşlar, https://sosyalmarket.adiyaman.bel.tr/ adresi üzerinden sorgulama yaptıktan sonra iptal işlemini gerçekleştirebilir.

Adıyaman Sosyal Market Randevu Alamıyorum

Adıyaman da yaşayan ihtiyaç sahibi aileler ve depremden etkilenen vatandaşlar için açılan Sosyal Market bir çok ailenin ihtiyacını karşılıyor. Marketten alışveriş yapılabilmesi için internet sitesi üzerinden randevu başvurusu yapılması gerekiyor fakat bir çok vatandaş randevu alma da sıkıntılar yaşıyor.

Randevu almak siteye giren vatandaşlar bir çok sorun ile karşı karşıya kalıyor.

Randevu alma sorunu ve çözümleri:

  1. Daha önce randevu alarak alışveriş yaptıysanız, gıda için 30 gün, giyim için 60 gün beklemeniz gerekmektedir.
  2. Randevu saatleri her gün saat 20.00 de açılmaktadır. Bu saatten önce girdiğinizde randevu alamazsınız.
  3. Günlük alışveriş kısıtlaması olduğu için her gün sınırlı sayıda kişi randevu alabiliyor. Bu yüzden randevu saatleri hızlıca doluyor. Randevu saatinden önce ekran başında olur ve ekranı sürekli yenilerseniz, hızlı bir şekilde randevunuzu alabilirsiniz. Randevu alırken oyalandığınız an saatler dolmaktadır.
  4. Yoğunluk sebebiyle sistem de oluşan hatalar nedeniyle randevu başvurusu yapılamıyor. Bununla ilgili yetkililer her gün çalışmalar yaparak sizlerin daha rahat başvuru yapmanız için uğraşıyor.

Peki siz randevu alırken zorlanıyor musunuz? Yoruma yazın.

Adıyaman Sosyal Market Hangi Günler Açık?

Adıyaman Belediyesi tarafından açılan Sosyal Market vatandaşlara hafta içi hizmet vermektedir. Hafta içi istediğiniz bir güne randevu alabilirsiniz.

Açık Günler: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma

Kapalı Günler: Cumartesi, Pazar

Daha fazla başvuru için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@basvuru

3.8/5 - (44 votes)

70 thoughts on “Adıyaman Sosyal Market Randevu Alma

  • Pinar

    Sekizde başlayan randovu nasıl oluyorsa 20.00 da bitiyor ben anlamiyom aylardır böyle niye insanlar böyle mağdur ediliyor somuruluyor herkesin bı yerde tqnidigimi olması gerekiyor biseyler yapabilmesi için bn anlamiyom hep böyle sahipsiz bı memleketiz biz

    Yanıtla
  • Anonim

    4 aydır sıra alamıyoruz neden bu çözülsün

    Yanıtla
  • Anonim

    İki aydır sisteme giriş yapamıyorum adamlar ayda iki defa alıyor biz alamıyoruz bi çözüm bulun artık
    Hak etmeyen bir sürü kişi hak eden de alamıyor

    Yanıtla
  • Anonim

    İki aydır sisteme giriş yapamıyorum adamlar ayda iki defa alıyor biz iki aydır alamıyoruz bi çözüm bulun artık

    Yanıtla
  • Kadriye

    Bir yardım almıyorum ihtiyacım. var hicen bir kıyafet. Ayakabi

    Yanıtla
  • Mehmet

    Allah tüm hayırseverlerden razı olsun ama ne yazıkki gerçek ihtiyaç sahipleri ailesini evini arabasını kaybeden kişiler kendi halinde kendilerine zere bişi olmayan kişilerde ortalıkta cirit atıyorlar marketleri yağmaladılar gelen yardımlara ölömüne saldırdılar hasarlı evlere dadandılar ben uyanığım diye sırıta sırıta ortalıkta geziniyurlar unursuz haysiyetsiz bir şekilde yazıklar olsun

    Yanıtla
  • Engelli raporum mevcuttur yüzde 74 tür kıyafet ve gıda ayakkabı yardimi talebimdir tek yaşıyorum konteyner kenteyim

    Yanıtla
  • Selam ben Adıyaman merkezde oturan deprem zede engelli bir vatandasim.devletimin açmış olduhu sosyal marketten faydalanmak istiyorum.

    Yanıtla
  • Ümran

    Merhaba depremden sonra iki kere marketi kullandım ondanda bisey kalmamıştı zaten kendimede esimede bisey alamadım kızım için alabildim bez felan randevuda sürekli tc kimlikde sıkıntı var diyo nasil oluyo Bi türlü randevu alamiyorum

    Yanıtla
  • Kadriye

    Randevu. Almıyorum bir. Yardım almiyorum. İhtiyacım var

    Yanıtla
  • İsme gerek varmı

    Yorum yazmak boş ama yinede içimi dökeyim yav millet her türlü ama her türlü yardımı zerresine kadqr faydalanıyor millet 3 yıllık gıdasını giyiminin depoladı benim gibilerde mal mal bakıyor biraz adil dağıtım olsun incelensin kim kaç defa almış kim alamamış birazda garibanlara ulaşsın bizim insanlar aç gözlüdür siz verdikçe onlar yok demezler alırlar bayat olacağını bile bile alıp çöpe atarlar ama ihtiyaç sahipleride hiç bir şeye ulaşamazlar

    Yanıtla
  • Yaşar sari

    Arkadaş bu nasıl iş millet cayır cayır yardım alıyor biz bitürlü alamıyoruz sürekli randevu dolu diyor sistem bunasil anlamadim

    Yanıtla
  • Zeynep

    1yıldır rendevu almıyorum yardımcı olun

    Yanıtla
    • Hallo cello

      Bu nasıl bir yalan deptem olalı zaten bir yıl olmadı keza emin değilim ama market galiba 5 aydır kurulmuş

      Yanıtla
  • Ali RÜZGAR

    Yıl olmuş 2023, uzay çağındayız; böyle mi dağıtılır yardım. İnternet kullanmayı beceremeyen onbinlerce kişi var. Hiç yapmayın daha iyi, çünkü her zamanki gibi uyanık kesim faydalanıyor

    Yanıtla
  • Bir ay oldu randevu alamıyorum ayrıca giyim yardımını hiç alamadım millet 5. Defadır alıyor nasıl bir sistem bu anlamadım yarın cimer e bu konuda şikayette bulunacağız yardımcı olur musunuz

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir