27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023

CHP Aile Destek Sigortası Hesaplama

CHP Aile destek sigortası vaadiyle ilgili aileler için hesaplama sayfası açtı. CHP aile sigortası nedir, Cumhuriyet halk partisi askıda bilet başvuru nasıl yapılır 2023, Kemal Kılıçdaroğlu aile sigortası yardımı nasıl alınır detayları Ege Etkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet Halk Partisi seçimi kazanması halinde aile sigortası projesi ile yoksul bir aile kalmayacağını açıkladı.

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim vaatlerini bir bir sıralamaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere seslenen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olması halinde Aile Destek Sigortası ile tüm yoksul aileleri geçinebilecek konuma geleceklerini açıkladı. Bu açıklamayla sınırlı kalmayan Millet İttifakı adayı hane kişi sayısı ve gelirine bağlı olarak Aile Sigortası kapsamında ailenin kaç para alacağını hesaplayan bir web site geliştirdi. Aileler bu web siteye girerek Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte ekranda hesaplanan parayı alacak.

Aile Sigortası nedir?

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı seçim beyannamesi’nin 11. maddesi kapsamında güçlü devletin ilk adımı olarak Aile Detsekleri Sigortası Kurumu kuracak. Asgari gelir düzeyine ulaşamayan vatandaşlara aile sigortası uygulamasına alınacak ve devlet yardımları hakkı olana verilecek. Bu sayede derinleşen yoksulluk ile mücadele edilmiş olunacak.

CHP Aile Destek Sigortası Hesaplama

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Aile sigortasından yararlanacak aileler web sitesi üzerinden hesaplama yapabilecek. Gelir ve hane sayısına göre hesaplanacak aile sigortası için https://askidagencbilet.com/ adresine girerek alacağınız para miktarını öğrenebilirsiniz.

Aile Sigortası Yardımı Nasıl Alınır?

Aile Sigortası yardımı seçimden sonra uygulamaya alınacak bir projedir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması halinde yardımlar devreye girecek. Aile Sigortası yardımı alabilmek için yoksulluk sınırında yaşıyor olmanız ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız gerekmektedir. Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa başvurular başlayacak.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir