27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Ocak 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Karne Hediyesi 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Karne hediyesi 2024 çocukları heyecanlandırdı. Mansur Yavaş sömestr tatili boyunca sirk gösterisini Ankara’ya getirdi. ABB karne hediyesi nedir, BAKAP Ankara sirk gösterisi rezervasyon nerede, ücretsiz yarıyıl tatili etkinlikleri, ring seferleri ve bilet detaylarına Ege Etkinlik sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrencilere karne hediyesi olarak “Mucizeler Sirki” gösterisini ücretsiz olarak buluşturacak.

Başarılı projeleri ve sosyal etkinlikleriyle bir kez daha adından söz ettirmeye başaran Mansur Yavaş, yarıyıl tatilinde öğrencilerin yüzlerini güldürmeyi başardı. Çocukları ve aileleri büyülü bir dünyaya davet eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, ısıtmalı dev sirk çadırında hayvansız eğlendiren sirk gösterisi organizasyonuyla şehre renk katacak. Çocuklar sirki sadece izlemekle kalmayacak aynı zamanda interaktif etkinliklere katılarak farklı deneyimler yaşayacak. Sanat, bilim ve eğlenceyi bir araya getiren bu gösteriyi kaçırmayın.

Mucizeler Sirki’nin en renkli anları 22 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında BAKAP Başkent Tarım Kampüsünde sizleri bekliyor olacak. Ücretsiz olarak organize edilen sirk gösterisine ring seferleri ile vatandaşlara servis imkanı sunulacak.

Ankara Sirk Gösteri Saatleri

-Hafta içi birinci gösterim saat 13.00’te ikinci gösterim saat 16.00’da

-Hafta sonu birinci gösterim saat 13.00 ‘te ikinci gösterim saat 16.00’da

-Hafta sonu üçüncü gösterim saat 19.00’da

Ankara Sirk Gösterisi Ring Seferleri

Mucizeler Sirki’ne, AŞTİ’den BAKAP’a 11.00-21.00,  Kızılay Zafer Çarşısı’ndan BAKAP’a 11.00-21.00 saatleri arasında ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

Ankara BAKAP Sirk Gösterisi Rezervasyon Kayıt Formu

BAKAP Başkent Tarım Kampüsünde gerçekleşecek sirk gösterisine katılmak isteyen kişiler rezervasyon kaydı yaptırması gerekiyor. Rezervasyon yaptırmak için https://forms.ankara.bel.tr/sirk-basvuru linkine tıklayarak kayıt formuna ulaşabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Ankara’daki etkinliklerden haberdar olmak için bizi takip edin.

Telegram: https://t.me/anadoluetkinlik

Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/DzyFOrCzqCN2RAE1PVb664

One thought on “Ankara Büyükşehir Belediyesi Karne Hediyesi 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir