27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 2 Nisan 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı 2024: Nakdi Destek ve Gıda Kolisi Başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan yardımı her yıl olduğu gibi 2024 yılında da ihtiyaç sahipleri için devam edecek. Cemil Tugay nakdi yardım başvurusu, ne kadar İzmir Ramazan kolisi nasıl alınır, Ramazan Bayramı emekli yardımı, sıcak yemek dağıtımı, gıda yardımı detaylarına Ege Etkinlik sitemizden ulaşabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Cemil Tugay liderliğinde gerçekleşecek dağıtımlar 30 ilçede hayata geçiyor.

Ramazan ayında belediye nakdi destek ve gıda kolisi yardımı gibi anlamlı yardımlar ile vatandaşları mutlu edecek. Ramazan sofralarına bereket getirecek İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik sıkıntı içinde olan ailelerin nefes almasını sağlayacak.

Ekonomik sıkıntılarla mücadelede nakdi destekler ailelerin kendi ihtiyaçlarına en uygun şekilde kullanabilmelerini imkan sağlayacak. Temel gıda ürünleri ile ailelerin sofralarını bereketlendirmeyi amaçlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Kolisi ve gıda yardımı ile maddi sıkıntı içinde olan ailelerin huzurlu bir Ramazan geçirmesine katkıda bulunacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı Başvurusu

İzmir’in 30 ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelerin bu yardımlardan faydalanabilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi, başvuruları kullanıcı dostu bir web sitesi üzerinden alacak. Başvurular belediye tarafından online olarak gerçekleşecek. İzmir’de yaşayan vatandaşlar Ramazan yardımı başvurusunu https://bizvariz.izmir.bel.tr/ linkine tıklayarak ekranda çıkan formu doldurabilir. Nakdi Destek veya Gıda Yardımını seçtikten sonra kişisel bilgilerini girerek başvurularını tamamlayabilirler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nakdi Yardım

İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım projeleriyle şehirdeki yardımlaşma ve dayanışma kültürünü güçlendirmeye devam ediyor. Toplumda olumlu bir etki yaratan nakdi destek yardımı ailelerin huzurlu ve mutlu bir ay geçirmelerine vesile kılacak. İnternet üzerinden başvuru yapacak olan ailelere ekipler tarafından yardım ulaştırılacak.

Nakdi Yardım alabilmek için vatandaşların İzmir Sosyal Yardım Kartına sahip olması gerekiyor. Yardım kartını daha önce almış olan vatandaşlara otomatik olarak yardım yatacak. Kart sahibi olmayan vatandaşlar başvuru yaparak sahip olacak. Yardım kartı sahiplerine Ramazan ayına özel 1.500 TL nakdi deste sağlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi Dağıtımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı süresince ekonomik sıkıntı içerisinde olan ailelere Ramazan kolisi ulaştıracak. Ramazan ayının bereketi belediye aracılığıyla ihtiyacı olan tüm İzmirlilere ulaşacak. Sahur ve İftar sofralarına uygun temel gıdalar koliler aracılığıyla vatandaşlara dağıtılacak. Ramazan ayında sofralarda bereketin yanı sıra kişisel temizliğe dikkat çeken belediye, vatandaşların kişisel temizliğine yardımcı olacak ürünlerde koli içerisinde yerini alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi İçeriği: Un, Mercimek, Pirinç, Makarna, Çay, Şeker, Zeytin, Peynir, Fasulye, Nohut, Şampuan, Diş Macunu, Sabun, Kahveden oluşmaktadır. Gıda ürünleri değişkenlik gösterebilmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yemek Yardımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehrin bir çok noktasında vatandaşlara sıcak yemek verecek. İftar vakitlerine özel kurulacak çadırlarda her gün farklı menüler vatandaşlarla buluşacak. Çadırlara ulaşımı olan yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlara evlerine kadar her gün sıcak yemek servisi yapılacak. Bir İftarda Sen Ver projesi ile de ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yardımı yapan vatandaşlara aracılık edecek. Vatandaşlar belediye aracılığıyla ailelere yardım yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Emekli Yardımı Başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Cemil Tugay emeklilerle ilgili sosyal medya üzerinden bir müjde açıkladı. İzmir’de yaşayan emeklilere Ramazan ayı öncesinde 1500 TL ödeme yapılacağı açıklandı. 2024 yılında da emeklinin yanında olan büyükşehir, sosyal yardım kriterlerine uyan 25 bin emekliye Ramazan Bayramı öncesinde nakdi destek sağlanacak. Mutfaklarındaki yangını biraz olsun hafifletmeyi amaçlanan bu yardıma başvurular internet üzerinden alınacak. Başvurular https://bizvariz.izmir.bel.tr/ platformu üzerinden alınacak.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

1.7/5 - (24 votes)

6 thoughts on “İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı 2024: Nakdi Destek ve Gıda Kolisi Başvurusu

  • Melek

    Benim 2tane kız çocuğu var sizden yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Kira ve faturalarimi odeyemiyorum iki çocuğum var okul ihtiyaçları ni gideremiyorum ev sahibim tahliye kararı çıkarmış eşim evine sadık değil ihtiyaçları mi gideremiyorum yardım bekliyorum

    Yanıtla
  • Cihan

    Kiradayım 4 çocuğum var maddi sıkıntılarım çok var sizden erzak yardım istiyorum Allah sizden razı olsun çok mağduruz perişan haldeyiz

    Yanıtla
  • Murat Maral

    Durumum yok çalışamıyorum iş olmadığı için 2 çocuğum var yadım istiyorum

    Yanıtla
  • Muhteber Maral

    Durumum yok eşim doğru düzgün çalışmıyor hastalıktan dolayı 2cocugum var destek istiyorum sizden

    Yanıtla
  • Hatay Antakya dan yazıyorum deprem de evimiz yıkıldı eşim çalışmıyor 4 çocuğum var okula başladılar eksikleri karşılayamıyorum lütfen yardımcı olun lütfen kıyafetleri yok çocuklarn ayakkabıları

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir