27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023

Eşim Benzerim Yok Başvuru Formu 2024

Fox TV de Burcu Esmersoy’un sunumuyla yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Eşim Benzerim Yok yarışması başvuru nasıl yapılır, başvuru formu nasıl doldurulur 2024, katılım şartları, format nedir, son bölüm izle detayları Ege Etkinlik.com da bulabilirsiniz.

FOX Tv ekranlarında yayınlanacak yepyeni yarışma programı Eşim Benzerim Yok izleyiciyi ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlediği yarışma 10 hafta sürecek. 12 yarışmacı bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracak. Heyecanın hiç eksik olmayacağı yarışma sürprizlerle dolu olacak. Eşim Benzerim Yok yarışma programı bu sezon izleyiciyi Fox Tv ekranlarına bağlayacak.

Eşim Benzerim Yok Yarışması Hakkında

FOX TV ekranlarında yayınlanacak Eşim Benzerim Yok yarışması hafta içi her gün yayınlanacak. 12 yarışmacı her gün 8 saatini sürprizlerle dolu bir evde geçirecek. Yarışmayı kazanmak için güzel yemek yapmaları, yetenekli olmaları ve zeka oyunlarında galip gelmeleri getirecek. Yarışmacılara birinci olmak için bunlar da yeterli olmayacak. Her hafta cuma günü gerçekleşecek elemeleri de başarılarıyla geçmeleri gerekecek. 10 hafta sürecek yarışma süresince yarışmacılar rakiplerinin güçlü ve zayıf yönlerini analiz edecek, doğru ittifakları kurarak doğru ilişkiler kurması beklenecek.

Her hafta en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın ödülünü kazanacak. 10 haftalık yarışma sonucunda da büyük para ödülünün sahibi belli olacak.

Eşim Benzerim Yok Başvuru Şartları

Eşim Benzerim Yok yarışmasına 18 yaşından büyük herkes katılım sağlayabilir. 18 yaş altı kişilerin başvuruları velilerinin yazılı ve ıslak imzalı onayı ile değerlendirmeye alınır. Başvuru formu doğru ve eksiksiz şekilde doldurulmalıdır. Başvuru sırasında yüklenecek fotoğrafın maksimum 8 MB ve 3264 * 2448 piksel boyutlarında olması gerekmektedir.

Eşim Benzerim Yok Başvuru Formu

Eşim Benzerim Yok yarışma programına başvurular FOX TV tarafından internet üzerinden alınmaktadır. Yarışmaya başvuru yapmak isteyen kişiler https://www.fox.com.tr/Esim-Benzerim-Yok/ekstra/47/basvuru-formu adresine tıklayarak başvuru formunu doldurabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir