27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2023

Patlat Kazan Başvuru Formu ve Telefon Numarası 2023

Star TV Patlat Kazan yarışması yakında başlıyor. Patlat Kazan başvuru nasıl yapılır 2023, Cemal Can Canseven balon patlatma yarışması başvuru şartları, Patlat Kazan canlı izle, yarışma ödülleri, başvuru telefonu, whatsapp hattı, yarışmanın formatı nedir detaylara Ege Etkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Cemal Can Canseven’in sunumuyla Patlat Kazan Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Survivor yarışma programındaki enerjisi ve sempatikliğiyle gönüllere taht kuran ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Cemal Can Canseven, yepyeni formatı ve heyecan dolu bir yarışmayla ekranlara geri dönüyor. Sadece balon patlatarak en büyük ödül olan 1 milyon TL’yi kazanma imkanı sunacak “Patlat Kazan” yarışması izleyicileri sıradışı eğlencesiyle ekrana kilitleyecek.

Alışılmış yarışma programlarının dışında, tüm klişeleri alt üst edecek Patlat Kazan, Cemal Can Canseven’in keyifli sunumuyla Star TV ekranlarında sizlerle buluşacak. Hislerinize güveniyor ve şansınızı denemek istiyorsanız, başvuru yaparak hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Patlat Kazan Yarışması Nedir?

22 yarışmacının katılacağı Patlat Kazan da en büyük ödül olan 1 milyon TL değerindeki balonu yarışmacılar bulmaya çalışacak. Yarışma da soru cevap kısmı yok. Bir bilgiye ihtiyacınız olmayacak. Tamamen şansın ön planda olduğu yarışma da her yarışmacı balonları patlatarak para kazanabiliyor. Cemal Can Canseven’in sunduğu programda birbirinden ilginç yarışmalar ve unutulmaz insan hikayeleri işlenecek.

Yarışma da balonların mor olmasının sebebi ise mor renginin bol bolluk bereketin sembolu olduğuna inanıldığı için seçilmiştir.

Patlat Kazan Başvuru Şartları Nelerdir?

Patlat Kazan yarışmasına format gereği herkes başvuru yapabiliyor. Şansına güvenen tüm vatandaşlar katılabilecek. Yarışmaya katılmadan önce adaylarla mülakat gerçekleştirilecek. Yarışma da kadın ve erkek dengesi, yaş grupları arasında dengeler korunacak. Ülkemizin farklı kentlerinden ve bölgelerinden yarışmacılar belirlenecek. Hayat hikayeleri yakalayabilmek adına mümkün olduğunca çeşitli ve ilgi çekici yarışmacı profiline uygun adaylar mülakata çağırılacak.

Patlat Kazan Yarışması Başvuru Formu

Star TV ekranlarında yayınlanacak Patlat Kazan yarışmasına başvurular internet üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen yarışmacı adayları https://www.startv.com.tr/program/patlat-kazan/basvuru adresine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir. Başvuru formunda sorulan sorulara içten ve samimi cevaplar vererek seçilme şansınızı arttırabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizin doğruluğundan emin olmanız gerekmektedir.

Patlat Kazan Yarışması Telefon Numarası

Patlat Kazan Yarışmasıyla ilgili merak ettiklerinizi ve başvuru detaylarını öğrenmek için 0532 724 77 77 numaralı telefona whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Patlat Kazan Yarışması Ne Zaman?

Cemal Can Canseven sunuculuğunda heyecan ve hikaye dolu yarışma Patlat Kazan, 17 Temmuz 2023 tarihinden itibaren her Pazartesi saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

4.6/5 - (15 votes)

4 thoughts on “Patlat Kazan Başvuru Formu ve Telefon Numarası 2023

  • Sera

    Benim işin çok farklı bir duygu olucak

    Yanıtla
  • Sevdim. Yarısmak ısıtıyorum. Cok farkı bır duygu.

    Yanıtla
  • Sevdim. Yarısmak ısıtıyorum. Cok farkı bor duygu bunu yasamak istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir