26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Mayıs 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapacak. Adana gıda yardım kolisi nasıl alınır 2024, Ramazan kolisi erzak yardımı sorgulama, gıda desteği başvuru formu detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Adana Büyükşehir Belediyesi şehirde kısıtlı imkanlarla yaşayan vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor.

Adana’da ihtiyaç sahiplerine sosyal destek programları kapsamında bir çok yardım yapan Büyükşehir, gıda yardım kolisi de ailelerin mutfak ihtiyaçlarını karşılıyor. Şefkat Köprüsü projesi kapsamında ise bağış yapmak isteyen kişiler ile ihtiyaç sahibi aileleri buluşturuyor. Gıda yardımı almak isteyen vatandaşlar internet üzerinden kolayca başvuru yapabiliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Şartları

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen gıda yardımı almak için Adana’da ikametiniz bulunması gerekmektedir. Sosyal Yardım Kriterlerine uygun vatandaşlara her ay gıda kolisi yardımı yapılacak. Başvuru yapacak kişinin 18 yaşından büyük olması gerekiyor. Uygun görün vatandaşların kayıtlı adresine yardım kolisi görevliler tarafından ulaştırılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin dar gelirli vatandaşlara yaptığı gıda yardımına başvurular internet üzerinden alınacak. Yoksul ailelere verilecek yardım kolisi için Sosyal Yardım Talep Ön Başvuru Formu Doldurulacak. Adana Gıda Yardımı başvurusu yapmak için https://ebelediye.adana.bel.tr/SosyalYardim/OnBasvuru/ linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Başvuru formu haricinde (0322) 455 35 00 numaralı telefonu veya ALO 153‘ü arayarak da gıda yardımı başvurusu yapabilirsiniz. Formu doldururken bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak doldurmayı talep nedeni olarak Gıda Yardımını seçmeyi unutmayınız. Açıklama kısmına durumunuzu anlatan detaylı bir yazı yazmayı da ihmal etmeyiniz.

Adana Büyükşehir Belediyesi Yardım Kolisi İçeriği

Ayçiçek Yağı 1 LT

Toz Şeker 1000 GR

Zeytin 500 GR

Kırmızı Mercimek 1 KG

Makarna 500 GR

Pirinç 1 KG

Bulgur 1 KG

Çay 500 GR

Fasulye 1 KG

Un 1 KG

Adana Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Adana Büyükşehir Belediyesine yaptığınız yardım başvuruları gerekli incelemeler yapıldıktan sonra belli olacaktır. Yoksul aileleri belirlemek için başvuruları titizlikle inceleyen belediye personelleri 15 ile 45 gün içerisinde uygun görülen ailelerin yardımlarını teslim ederek aileye bilgi veriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi Başvurusu

Adana Büyükşehir Belediyesi, şehir sakinlerinin ekonomik güçlüklerle başa çıkabilmesi için çeşitli sosyal yardım projelerini hayata geçiriyor. Ramazan ayında sofraları bereketlendirmek isteyen Büyükşehir ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Kolisi dağıtacak. İftar ve Sahur için özel olarak hazırlanan koliler ailelere ekonomik anlamda destek olacak. Bu Ramazanda sofralar boş kalmayacak.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

4/5 - (3 votes)

One thought on “Adana Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir