27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023

GSB Bilişim Sistemi Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı bilişim sistemi üzerinden teknoloji destek kampanyasına başvuru yapılacağını açıkladı. GSB bilişim sistemi başvurusu nasıl yapılır 2024, Bakanlık bilişim sistemi internet başvurusu ne zaman detaylarını EgeEtkinlik.com sitemizden öğrenebilirsiniz.

Teknoloji Destek kampanyası kapsamında üniversite öğrencilerine telefon, bilgisayar ve internet desteğine başvuruların bakanlık bilişim sistemi üzerinden yapılacağı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim öncesi açıklanan vergisiz telefon, tablet, masaüstü bilgisayar, laptop ve 10 GB internet desteğine başvuruların başladığını bakanlık açıkladı. Öğrenciler Teknoloji destek programı kapsamında alacağı cihazın vergisini geri alacak. Cihazı satın aldıktan sonra yapılacak GSB Bilişim sistemine yapılacak başvuru sonrası vergi indirimi gerçekleşecek.

Bakanlık Bilişim Sistemi Başvuru Şartları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilecek teknoloji desteğine üniversite öğrencileri başvuru yapabilecek. Vergisiz cihaz desteğinden faydalanmak için öncelikle cihazın satın alınması gerekiyor. Alınacak telefon, bilgisayar gibi elektronik cihazın fiyatı 9500 TL’yi geçmemesi gerekiyor. Başvurular öğrencinin adına yapılacak. Cihaz desteğinden yararlanmak isteyen öğrenci 26 yaşını geçmemiş olacak. Cihazın vergisi öğrencinin IBAN numarasına yatacak. Başvuru sırasında öğrencinin IBAN numarasını yazmalısınız. Vergi indirimi sadece sıfır ürünlerde geçerlidir.

10 GB internet desteğine başvuru yapmak isteyen öğrencilerin hatları kendi üstüne olmalıdır. 12 boyunca her ay ücretsiz internet desteği verilecek.

Bakanlık Bilişim Sistemi Başvuru Nasıl Yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından teknolojik cihaz desteğine başvuruların bilişim sistemi üzerinden alınacağı açıklaması yapıldı. Bunun üzerine vergi indiriminden faydalanmak isteyen üniversite öğrencileri bakanlığa ait bilişim sistemini araştırmaya başladı. Bakanlık tarafından vergi desteği başvuruları https://gsbbiz.gsb.gov.tr/ internet sitesi üzerinden alınacak. GSBBİZ sitesine girerek başvuru yapabilirsiniz.

GSB BİZ sitesine girdikten sonra e-devlet sistemi üzerinden giriş yapın ve GENÇ TEKNOLOJİ DESTEK bölümünden Tablet / Bilgisayar Desteği, Telefon Desteği ve İnternet Desteği başvurusu yapabilirsiniz.

GSB Vergisiz Bilgisayar Tablet Başvurusu

Vergisiz Telefon Desteği Başvurusu

10 GB İnternet Desteği Başvurusu

Başvuru koşullarındaki öğrencilik şartlarını sağlamamaktasınız nedir?

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir