27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024

Korona Aşısı Tazminatı Başvurusu e-Devlet Nasıl Yapılır? 2024

Korona aşısı, dünya genelinde salgınla mücadelede önemli bir rol oynayan etkili bir önleyici tedavi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bazen aşı sonrası olası yan etkiler nedeniyle tazminat talepleri ortaya çıkabiliyor. covid-19 Korona Aşısı Tazminat başvurusu 2024, Türkiye’de kullanılan çeşitli korona aşılarına (CoronaVac, Pfizer-BioNTech, Sputnik V, TURKOVAC) bağlı olarak oluşan yan etkilerle ilgili tazminat başvurularının e-devlet üzerinden nasıl yapılabileceğini inceleyeceğiz. devlet korona aşısı olanlara tazminat başvuru şartları detayları EgeEtkinlik.com sitemizde.

Her tıbbi müdahalede olduğu gibi, aşılarlar da bazen yan etkiler görülmektedir. Koronavirüs aşıları sonrası yan etkileri hisseden vatandaşlar e-devlet üzerinden tazminat başvurusu yapmak istiyor.

CoronaVac, Pfizer-BioNTech, Sputnik V, ve TURKOVAC farklı korona aşıları olan bireylerde farklı yan etkileri olduğu bir çok kez gündeme gelmişti. Almanyalı vatandaşlara BioNTech aşısı sonrası yan etkiler sebebiyle tazminat ödenmesinin ardından Türk vatandaşları da oluşan zararların karşılanması için devlet tarafından tazminat ödemesi yapılması için e-devletten başvuru yapılıp yapılmadığını merak ediyor.

Almanya da Kovid-19 aşısı olan ve yan etkileri gösteren kişilere devlet tarafından her ay ömür boyunca her ay ömür boyu 164-854 euro arasında ödeme yapılacak.

Korona Aşısı Tazminatı Başvurusu

Aşılar genellikle güvenli olsa da, tüm dünyada yayılan salgına karşı mücadelede kullanmak için bazı aşılar üretildi. Bu aşılar acil kullanım kararıyla vatandaşlara vurulmaya başlandı. Bu sebeple bir çok kişide yan etkileri görülmeye başladı. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar Korona aşısı tazminatı başvurusu için araştırmalar yapıyor. e-Devlet platformu üzerinden henüz bir başvuru formu açılmadı. Devlet tarafından da bu yönde bir açıklama gelmediği için henüz Türkiye’de bu tür bir ödeme yöntemi bulunmuyor.

Covid-19 aşısı olduktan sonra ne tür yan etkileri oldu, bu yan etkiler için tazminat ödemesi yapılması gerekiyor mu? Yorumunuzu aşağıya ekleyebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

3.7/5 - (4 votes)

One thought on “Korona Aşısı Tazminatı Başvurusu e-Devlet Nasıl Yapılır? 2024

  • Anonim

    Gıda yardımı istiyorum geçinemiyoruz lütfen

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir