27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024

Sosisli Sandviç Firması 110 Bin TL Maaşla Çalışacak Kişiler Arıyor: Oscar Mayer İş Başvurusu 2024

Sosisli Sandviçleriyle ünlü Oscar Mayer markası, Wienermobile aracıyla birlikte 40 ülke gezecek ve 110 bin TL ile gezecek çalışanlar aradığını açıkladı. Oscar Mayer İş Başvurusu nasıl yapılır 2024, başvuru şartları nelerdir detayları sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kaliteli Sosisli Sandviçleriyle bilinen Oscar Mayer, sadece lezzetli ürünleriyle değil, aynı zamanda Wienermobile adını verdikleri efsanevi bir araçlarıyla da dikkat çekiyor. Firma araç ile etkinliklere giderek ürünlerini tanıtıyor.

Oscar Mayer markasının Wienermobile ile ilginç macerasına katılacak ve farklı şehirlerdeki etkinliklere katılarak sosisli sandviç severler ile buluşacak kişiler aranıyor. Firma Hotdoggers adını verdiği iş fırsatı için hayatta bir kez yaşanacak deneyim için 12 kişiyi işe alacak. Oscar Mayer çalışanlarına 35 bin 600 Dolar (110 bin TL) ödeme yapacak. Yıllardır süren bu gelenekte işe alınacak kişiler iki haftalık kapsamlı bir işe alım ve iş eğitiminden geçiyor.

Oscar Mayer İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Amerika genelindeki etkinliklerde ve festivallerde göz alıcı bir şekilde dolaşarak Oscar Mayer markasını tanıtmak için can atan kişiler başvurularını gerçekleştirebilmesi için Wienermobile sorumluları ile iletişime geçmesi gerekiyor. https://www.instagram.com/om_sammersausage/ ve https://www.instagram.com/om_hammysammy/ linkine mesaj atarak iş başvurusu için yardım alabilirsiniz.

Oscar Mayer İş Başvurusu Şartları Nelerdir?

  • Üniversite Lisans Mezunu
  • Geçerli bir ehliyet sahibi
  • Sicili temiz
  • Halkla çalışma deneyimi olan
  • Arkadaş Canlısı
  • Yabancı Dil Bilgisi

Oscar Mayer Wienermobile Maaş Ne Kadar?

Oscar Mayer firmasının ikonik aracı Wienermobile da HotDoggers olarak çalışmak isteyen kişilere yıllık 35 bin 600 Dolar ( aylık 110 bin TL) maaşın dışında yemek, kişisel ihtiyaçlar ve seyahatler için haftalık 150 dolar alacak. Firma eğlenceli ve benzersiz bu iş deneyimi için çılgın bir iş teklifi sunmaktadır.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir