27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024

Şehitkamil Belediyesi Bisiklet Dağıtımı Başvurusu 2024

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde bisiklet kullanımını teşvik etmek ve vatandaşlara sağlıklı bir yaşam tarzı kazandırmak amacıyla ücretsiz bisiklet dağıtılacağı müjdesi verildi. Şehitkamil Belediyesi Bisiklet başvurusu nasıl yapılır 2024, Mehmet Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi nerede, nasıl gidilir? detaylarını sitemizde bulabilirsiniz.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi uzun bir süredir beklenen müjdeyi duyurdu. Takdir Teşekkür alan öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımı yapılacak. Başvurular başladı!

Şehitkamil ilçesinde bisiklet kullanımını teşvik etmek ve çevreye duyarlı ulaşımı desteklemek amacıyla öğrencilere bisiklet dağıtımına başladı. Mehmet Hayri Özkeçeci Spor Kompleksinde başlayan dağıtımlar belediye başkanı Umut Yılmaz’ın duyurusuyla devam edeceğini duyurdu. Başvurulara dair ise online bisiklet başvuru formu açıldı.

Uzun süredir Şahinbey Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bisiklet dağıtımı yapıyor ve Şehitkamil Belediyesi ısrarla bisiklet dağıtımına başlamamıştı. Belediye başkanının değişmesiyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında öğrencilere müjdeli haber verildi.

Şehitkamil Belediyesi Bisiklet Dağıtımı Başvuru Şartları

Bisiklet kullanmak isteyen öğrencilerin kolayca bisiklet sahibi olmalarını sağlayacak projeye başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki şartlara uygun olması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, en az 2 adet takdir veya teşekkür belgesine sahip olan ve Şehitkamil ilçesinde ikamet eden öğrenciler başvuru yapabilecek. Aynı aileden sadece bir öğrenciye bisiklet verilecek.

Bu kriterlere uygun olarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Şehitkamil Belediyesi Bisiklet Başvurusu

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından dağıtımı yapılan bisikletlere başvuru yapmak isteyen öğrenciler, https://ulakbel.sehitkamil.bel.tr/WebBasvuru/bisiklet#/ linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilecek. Öğrenci bisiklet başvurusu sonrası bisiklet teslim noktasından bisikletini alabilecek.

Mehmet Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi nerede?

Şehitkamil Belediyesi bisiklet dağıtımı Hayri Özkeçeci Spor Kompleksinden yapılmaktadır. Bisiklet başvurunuz gerçekleştikten sonra belediye size randevu verecek ve ardından spor kompleksine giderek bisikletinizi alabileceksiniz.

Adres: Sanayi, Sanayi Nolu Caddesi No:1, 27110 Şehitkamil/Gaziantep

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Ücretsiz Bisiklet Başvurusu – Bedava Bisiklet Veren Yerler 2024

Şahinbey Belediyesi Bisiklet Hediyesi Randevu Başvuru Formu 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Başvurusu! Ücretsiz Bisiklet Nasıl Alınır? 2024

Sağlık Bakanlığı Bisiklet Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

One thought on “Şehitkamil Belediyesi Bisiklet Dağıtımı Başvurusu 2024

  • Bisiklet istiyoruz durumuz yok çocuğuma bisiklet alamıyoruz adres karcaolan mahallesi 59 nolu sokak no=24

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir