26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023

Seyhan Belediyesi Halk Kart Başvurusu Sorgulama 2024

Adana Seyhan Belediyesi muhtaç ailelere Halk Kart ile destek oluyor. Seyhan Belediyesi halk kart başvurusu nasıl yapılır 2023 – 2024, halk kart nedir, bakiye sorgulama, nasıl alınır, sosyal yardımlaşma iletişim numarası, başvuru sorgulama ekranı, Seyhan hangi marketlerde geçerli detaylarına Ege Etkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Adana Seyhan Belediyesi sosyal belediyecilik gereği ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatıyor.

2017 yılında “Seyhan Halk Kart” adıyla Türkiye’de ilk defa uygulanan ön ödemeli sosyal kart projesi dar gelirli ailelere çeşitli marketlerden harcama yapma tanıyor. Bu sayede belediye ailelerin ekonomisine destek olurken küçük esnafında kalkınmasını sağlıyor.

Seyhan Belediyesi başvuru yapan vatandaşlara verilen Halk Kartlarına her ay belirli miktarlarda yüklemeler yapıyor. Bu yüklemeler genellikle ayın 1’i ile 5’i arasında gerçekleşiyor. 12 ay boyunca aileler anlaşmalı marketlerden harcama yapabiliyor. 12 ayın sonunda ailenin durumu yeniden gözden geçiriliyor ve yardımın devam edip etmeyeceği sosyal yardım değerlendirme kurulu tarafından belirleniyor.

Seyhan Belediyesi Halk Kart Kimler Başvurabilir?

Seyhan Belediyesi tarafından verilen Halk Kartlara Adana Seyhan ilçesinde ikameti olan vatandaşlar başvuru yapabilir. Halk Kart aile bazında verilecektir. Başvuru yapacak kişinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Sosyal yardım kriterlerini karşıladığı belirlenen ailelere kartı teslim edilecektir.

Seyhan Belediyesi Halk Kart Başvurusu

Adana Seyhan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiği Halk Kart başvuruları https://ybs.seyhan.bel.tr/SeyhanYBS/web/SyInternetBasvuruGiris adresine tıklayarak Başvuru Konusu Halk Kart seçilerek yapılmalıdır. Bu formu ön başvuru niteliğindedir. İncelemeler sonucunda size geri dönüş yapılacak. Başvuru ekranında Halk Kart seçeneği yoksa Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne müracaat edilmesi gerekmektedir.

Seyhan Belediyesi Halk Kart Başvuru Sorgulama

Seyhan Belediyesine yapmış olduğunu Halk kart başvurunuzun durumunu öğrenmek için sorgulama yapabilirsiniz. Başvuru Sorgulamayı https://ybs.seyhan.bel.tr/SeyhanYBS/web/SyInternetBasvuruSorgulama adresine tıkladıktan sonra T.C. Kimlik numaranızı ekrana girerek yapabilirsiniz.

Seyhan Halk Kart Hangi Marketlerde Geçerli

Seyhan Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çıkardığı Halk Kart hangi marketler geçerli sorusu merak edilmektedir. Belediye bu proje ile mahallenizde bulunan küçük marketleri de kalkındırmayı amaçladığı için anlaşmalı marketlerden alışveriş yapılacak. Kartınızı teslim alırken marketlerin listesi ailelere veriliyor. Daha sonradan bilgi almak isterseniz 444 0 191 numarayı arayabilirsiniz.

Seyhan Halk Kart Bakiye Sorgulama

Seyhan Halk kartınızın bakiye durumunu merak ediyorsanız, bakiye sorgulama yapmak için anlaşmalı banka ATM’si üzerinden öğrenebilirsiniz. Hangi banka ile anlaşmalı olduğu kartın üzerinden yazacaktır.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

1.7/5 - (3 votes)

9 thoughts on “Seyhan Belediyesi Halk Kart Başvurusu Sorgulama 2024

  • Karta ihtiyaç var çocuklar bezama alamıyorum ikisi okula ikisi evde bana yardin edin ne olur

    Yanıtla
  • Birsel

    Seyhan Beleyesi olarak halk kart tan yararlanmak istiyorum eşim tek çalışıyor hiçbir gelirim yoktur 2 çocuk okutuyorum ay başını zar zor getiriyorum sizden tek ricam

    Yanıtla
  • Anonim

    Halk kart tan yararlanmak istiyorum eşim tek çılışıyor 2 çocuk okutuyorum ay başını zar zor getiriyoruz hiçbir gelirim yok Seyhan Belediyesi olarak banada yardım etmenizi istiyorum

    Yanıtla
  • Evim kira zor durumdayım belediyenin bizede yardım etmesini istiyorum

    Yanıtla
  • Meraba eşim tek calisiyor kiraciyim esim tek yetistiremiyoruz market yardımıniza ihtiyacınız var

    Yanıtla
  • Belediye bizede yardım et sin

    Yanıtla
  • Bende yardımdan yararlan Mak istiyorum

    Yanıtla
  • Bende belediye halk karttan yararlanmak istiyorum u hayat pagaliligindan hiç birşey alamiyorum yardim lutfen

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir