27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Ocak 2024

Biz Varız İzmir Büyükşehir Belediyesi Başvuru Formu 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi dayanışmayı büyütecek sosyal yardım platformunu duyurdu. İzmir’de ihtiyaç sahibi aileler yardımlara artık kolay bir şekilde başvuru yapabilecek. 2024 Süt kuzusu, yardım kartı, nakdi destek, gıda kolisi, bebek bezi, mama, kırtasiye yardımı, bot mont gibi bir çok yardıma başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir, bizvariz.izmir.bel.tr başvuru formuna ulaşmak için detayları sitemizden inceleyebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere daha kolay ulaşabilmek ve dayanışmayı büyütebilmek adına sosyal yardım platformu kuruldu.

Biz Varız, Yanınızdayız diyerek platformu duyuran İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm yardım ve desteklerini buradan yürütecek. Herkesin birbirine destek olduğu bir kent olma vizyonunu benimseyen Belediye, sorumluluklarından daha fazlasını üstlenerek kente dokunan bir el olmayı hedefliyor. Vatandaşlar süt yardımından nakdi desteğe, bebek bezi yardımından eğitim desteğine kadar bir yardıma başvuruyu tek bir adres üzerinden yapacak. Biz Varız sitesi üzerinden başvuru yapabileceğiniz sosyal yardım kalemlerini aşağıda bulabilirsiniz.

İzmir Biz Varız Sosyal Yardımlar

  1. İzmir Şehir Kartı (Sosyal Yardım Kartı)
  2. Nakdi Destek
  3. Süt Yardımı
  4. Gıda Yardımı
  5. Eşya Yardımı
  6. Ramazan Yardımı
  7. Yakacak Yardımı
  8. Giyim Yardımı
  9. Hijyen Paketi Yardımı
  10. Bebek Bezi Yardımı
  11. Bebek Maması Yardımı
  12. Kırtasiye Yardımı
  13. Bot Mont Yardımı
  14. Öğrencilere Taşınma Desteği
  15. Öğrencilere Çamaşır Yıkıma Hizmeti
  16. Eğitim Desteği
  17. Çölyak ve Fenilketonüri Yardımı

Biz Varız Yardım Başvurusu Şartları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dayanışmanın büyütülmesi amacıyla Biz Varız web sitesi üzerinden sosyal yardım başvurusu yapmak isteyen vatandaşların aşağıdaki şartlara uygun olması gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak
  • İzmir sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Sosyal Yardım almaya uygun olmak
  • Başvuru yapan kişinin 18 yaşından büyük olması

Biz Varız Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir’de yaşayan sosyal yardımlardan ihtiyaç sahibi aileler online olarak başvurularını tek bir noktadan yapacak. Sosyal yardım başvurusu yapmak isteyen bireyler, https://bizvariz.izmir.bel.tr/ linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir.

Biz Varız Yardım Sorgulama

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından birçok aileye maddi ve manevi destek vermek amacıyla açılan Biz Varız web sitesi üzerinden yaptığınız yardım başvurunuzun durumunu sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. https://bizvariz.izmir.bel.tr/basvuruSorgula tıkladıktan sonra açılan sayfa üzerinden Başvuru Türünüzü, TC Kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi girerek başvurunuzun durumunu görebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

5/5 - (1 vote)

4 thoughts on “Biz Varız İzmir Büyükşehir Belediyesi Başvuru Formu 2024

  • Tülay

    Benim adım Tülay kaya dört tane çocuğum var okuyorlar Benim eşim hapiste ben bakamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz nakit para istiyorum onlara bakmak için

    Yanıtla
  • Selma ÖZKOCAMAN

    Bende yardımı istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir