27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023

TGS Engelli Personel Alımı Başvuru Formu 2024

Yer hizmetleri veren TGS Engelli personel alımı yapacak. TGS iş başvurusu nasıl yapılır, Memur, işçi alımı ne zaman 2024, tgs.aero iş ilanları başvuru formu, engelli maaşı ne kadar detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye’deki havayollarında yer hizmetleri veren TGS şirketi engelli personel alımı yapacağını açıkladı.

200’den fazla havayolu şirketiyle çalışan TGS, dünyanın önde gelen yer hizmetleri şirketlerindendir. Türkiye’deki havayollarında da profesyonel ekibiyle yolcu, harekat ve kargo gibi hizmetler vermektedir. TGS firması havayollarında engelli istihdamını arttırmak için memur ve işçi alımı yapacak. İş Başvuruları internete üzerinden alınacak.

TGS Engelli İş İlanları

  • İdari Memur
  • Yolcu Hizmetleri Memuru
  • İşçi

TGS Engelli İş Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve en az %40 engelli raporu bulunan, başvuru yapılacak işe uygun olmayan engel durumunuzun olmaması, Takım çalışması yakın adaylar başvuru yapabilecek. Başvuru yapılacak ilana göre şartlar değişkenlik göstermektedir. İlanı inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

TGS Engelli İş Başvurusu

TGS tarafından istihdam edilecek engelli alımına başvuru yapmak için https://basvuru.tgs.aero/ adresine tıkladıktan güncel ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

TGS Engelli Maaşları Ne Kadar?

TGS Yer Hizmetleri bünyesinde çalışan personellere 2024 yılı itibariyle asgari ücret düzeyinde artış yapıldı. Çalışanların vardiya primi ve risk tazminatı bulunuyor. Bunları da ekleyince çalıştığınız pozisyona göre 2024 yılı maaşları en az 19000 TL en fazla ise 22500 TL olmuştur.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir