27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023

Başkent Kart Ekmek Yardımı Ne Zaman Yatacak? 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ekmek yardımı yaparak destek olmaya devam ediyor. Başkent Kart Ekmek Yardımı ne zaman yatacak 2024, ekmek yardımı kaç TL, Mansur Yavaş ekmek desteği başvurusu nasıl yapılır detaylara Ege Etkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi dar gelirli ailelere her ay ekmek yardımı yapmaya devam ediyor.

Belediye başkanı Mansur Yavaş tarafından çıkarılan Başkent Kart ile Ankara’da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucunda ekmek yardımı alacak kişiler belli oluyor. Ankara’nın merkez ilçelerinin belirli noktalarında yapılan dağıtımlar ile ihtiyaç sahibi aileler ekmeklerini alıyor.

Başkent Kart Ekmek Yardımı Ne Zaman Yatacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ekmek yardımı her ay ailelerin Başkent Kartlarına yatırılmaktadır. Başkent Kart Ekmek yardımı her ayın 10’u ile 20’si arasında kartlara yatırılmaktadır.

Başkent Kart Ekmek Yardımı Kaç TL?

Başkent Kart ekmek yardımı kaç TL olduğu merak ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ekmek yardımı puan olarak verilmektedir. Verilen puan ile vatandaşlar ekmek dağıtımı yapılan yerlerden ekmeklerini alabiliyor.

Başkent Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ekmek yardımından faydalanabilmek için Başkent Kart sahibi olmak gerekiyor. Sadece başkent kart sahipleri ekmek ve çeşitli yardımlardan faydalanabilir. Başvuru yapmak için https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/ adresine tıklayabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir