29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023

Ankara Büyükşehir Belediyesi Abonman Kart Başvurusu 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi karne hediyesi olarak öğrencilerin abonman kart masraflarını karşılayacaklarını açıkladı. Mansur Yavaş Abonman yardımı başvurusu nasıl yapılır 2024, başvuru şartları ve başvuru formu için detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi karne hediyesi olarak sosyal yardım alan vatandaşların öğrencilerine abonman kart yardımı yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş, aileleri sevindiren haberi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Mansur Yavaş 42.000 öğrencinin abonman kart ücretini karşılayacak. Ortaöğretime giden öğrencilerin yararlanacağı bu yardımla birlikte öğrenciler okullarına hiç bir ücret ödemeden gidip gelebilecek.

Mansur Yavaş Abonman Kart Yardımı Alma Koşulları

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek abonman kart desteği almak için sosyal yardım kriterlerine uygun olmanız gerekmektedir. Belediye bünyesinde sosyal yardım alan ailelerin ortaöğretimine devam eden çocuklarına verilmeye başlandı. Diğer öğrencilerin aileleri de başvuru yaparak bu yardımdan faydalanabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Abonman Kart Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 42.000 öğrenciye verilecek abonman kart desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/ adresine tıklayarak sosyal yardım başvurusu kabul edildikten sonra, abonman kart ücretleri dahil bir çok yardımdan faydalanmış olacak.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

2 thoughts on “Ankara Büyükşehir Belediyesi Abonman Kart Başvurusu 2024

  • Dilek

    Okula giden çocuğum için abonman desteği istiyorum

    Yanıtla
  • Ebru

    Okula giden cocugum icin abonman destegi talep e diyorum.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir