27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

Mamak Belediyesi Doğalgaz Yardımı Başvurusu 2024

Ankara’da yaşayan ailelere müjde! Mamak Belediyesi doğalgaz yardımı yapacak. Doğalgaz faturası desteği almak isteyen aileler başvuru şartları, doğalgaz başvurusu formu 2024 ve istenen belgeler için detayları burada bulabilirsiniz.

Ankara Mamak Belediyesi faturasını ödemekte zorluk yaşayan ailelere doğalgaz yardımı yapacak. Doğalgaz fatura desteği alma isteyen kişiler başvuru yapmak için sıraya girdi.

Mamak Belediye başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmaktan vazgeçtiği yardımları üstlenerek ailelere et, gıda kolisi, kömür yardımı bir çok destekte bulunuyor. Kışın gelmesiyle evin ihtiyaçlarını zor karşılayan aile bireyleri doğalgaz faturasını da ödeyemez hale geldi. Hal böyle olunca Mamak Belediyesi de boş durmadı ve doğalgaz yardımı yapacağını duyurdu. Öğrenci evinde yaşayan üniversite öğrencileri de bu doğalgaz desteğinden faydalanabilmektedir.

Mamak Belediyesi Doğalgaz Yardımı Başvuru Koşulları

  • Ankara Mamak Belediyesi sınırlarında ikamet ediyor olmak,
  • Bireysel Doğalgaz aboneliğinizin bulunması,
  • İhtiyaç sahibi kriterlerine uygun olmak,
  • Herhangi bir yerden doğalgaz yardımı almıyor veya daha önce hiç almamış olmak.

Mamak Belediyesi Doğalgaz Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ankara Mamak Belediyesi tarafından verilecek doğalgaz yardımına başvuru yapmak isteyen aile bireyleri, 444 0 149 numaralı telefonu arayarak veya belediye binasına giderek başvuru yapabilirler. Başvurunuzu yaparken doğalgaz faturanızı ve kimlik bilgilerinizi yanınızda bulundurunuz.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Ankara Grubu

https://t.me/anadoluetkinlik

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

E-Devlet Doğalgaz Yardımı Başvurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşlara doğalgaz yardımı yapıyor. İsteyen her vatandaştan doğalgaz yardımına başvuru yaparak 2500 TL’ye fatura desteği alabiliyor ve e-devlet üzerinden başvurusu onaylanır onaylanmaz fatura desteğinden faydalanabiliyor.

Doğalgaz Yardımı başvurusu yapmak için https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti linkine tıklayın ve e-devlet şifreniz ile giriş yapın ve açılan formu doğru, eksiksiz bir şekilde doldurun. Başvurunuz 1 ay içerisinde onaylandıktan sonra, https://www.turkiye.gov.tr/ptt-dogalgaz-yardimi-ile-fatura-odeme-ve-abone-sozlesme-numarasi-guncelleme linkine tıklayarak doğalgaz fatura sorgulaması yapılacak ve aldığınız yardım doğalgaz faturanızdan düşülerek ödemenizi yapacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir