26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası Akvaryum Giriş Ücreti 2024

Ankara Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası isimli akvaryum ile yoğun ilgi görüyor. Keçiören akvaryum giriş ücreti, ücretsiz mi?, Deniz dünyası nasıl gidilir, yol tarifi, randevu 2024 detaylarını bulabilirsiniz.

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından açılan Deniz Dünyası akvaryum ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Türkiye’nin ilk ve tek eğitim veren akvaryumu özelliği taşıyan Deniz Dünyası, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekiyor. Çocukların eğlenceli vakitler geçirdiği akvaryumda Hint, Pasifik ve Atlas Okyanusu gibi yerlerden getirilen türden 4000 adet balık bulunuyor. 1.5 metre boyundaki 2 adet Nil Timsahı da büyük ilgi görüyor.

Deniz Dünyası akvaryumun bir diğer özelliği de engelli çocuklara yönelik dokunma havuzlarının bulunmasıdır. Engelli çocuklar, 3 aylık bir süreçte insanların ellerinden yem alacak şekilde yetiştirilen Koi Balıklarını kendi elleriyle besliyor.

Keçiören Deniz Dünyası Nerede, Yol Tarifi

Keçiören Belediyesi tarafından işletilen Deniz Dünyası, Şevkat Mahallesindedir. 59. sokağa vardığınızda akvaryumu görebilirsiniz. Cep telefonunuz ile rahatlıkla bulabilirsiniz.

Şevkat Mahallesi 59. Sokak 06300 Keçiören

Keçiören Deniz Dünyası Akvaryumu Giriş Ücreti ne kadar?

Ankara Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası Akvaryumu şehit aileleri, gazi ve engelliler başta olmak üzere çocuklara ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Anaokulu ve ilkokulu olarak gelmek isteyen öğretmen ve öğrencilerin randevu alması gerekmektedir. Yetişkin kişilerden ise sadece 1 TL ücret alınmaktadır.

Keçiören Deniz Dünyası Randevu Nasıl Alınır?

Keçiören Deniz Dünyasına gitmek isteyen anaokulu ve ilkokul öğrencileri için randevu alınması gerekmektedir. Öğretmenler tarafından alınacak randevular 0312 340 53 17 numaralı telefonu arayarak alınabilir.

Ankara’daki ücretsiz aktivitelerden yararlanmak için TELEGRAM ve YOUTUBE kanalımıza katılın.

Telegram Ankara Grubu

https://t.me/anadoluetkinlik

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir