27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 3 Ocak 2024

Doğalgaz Yardımı ile Fatura Ödeme Ekranı (e-Devlet) 2024

Doğalgaz yardımı alan vatandaşlar e-devlet üzerinden online fatura ödeme ekranına ulaşarak son gelen faturasını ödeyebilir. PTT Doğalgaz yardımı fatura ödeme nasıl yapılır, Doğal Gaz Tüketim Desteği nasıl alınır, başvuru formu detaylarına ulaşabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilecek doğal gaz tüketim desteği alan aileler, e-devlet üzerinden faturasını ödeyebilecek.

Doğalgaz Yardımı ile Fatura Ödeme özelliği e-devlet üzerinden aktif edildi. Doğalgaz yardımı kabul edilen vatandaşlar e-devlete girerek yardımdan PTT’ye gitmeden faydalanabilecek. Sistem üzerinden ödemenize ilişkin bilgileri sorgulayabilir. Doğalgaz tüketim desteği alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz. Bu özellik sayesinde Abone / Sözleşme Numaranızı da güncelleyebilirsiniz.

Doğalgaz Yardımı ile Fatura Ödeme Ekranı

Bakanlık tarafından verilen doğalgaz yardımına başvuru yaparak almaya hak kazanan vatandaşlar, https://www.turkiye.gov.tr/ptt-dogalgaz-yardimi-ile-fatura-odeme-ve-abone-sozlesme-numarasi-guncelleme linkine tıklayarak ödeme ekranına ulaşabilir. Abone veya sözleşme numaranız üzerinden faturanıza ulaşabilir. Yardım miktarı kadar faturada indirim yapılacak ve faturanız yardım miktarından yüksekse geri kalan kısmı kredi kartınız üzerinden ödemenizi yapabileceksiniz.

Doğalgaz tüketim desteğiniz bulunmamaktadır. ne demek?

Doğalgaz yardımı ile fatura ödeme sayfasında, “Doğalzga Tüketim Desteğiniz Bulunmamaktadır” uyarısı alıyorsanız, daha önce doğalgaz yardımına başvuru yapmadığınız ve başvurunuz kabul edilmediği veya henüz kabul edilmeyen bir başvurunuz olduğu anlamına gelmektedir. Doğalgaz desteğinden faydalanmak için buraya tıklayarak başvuuru detaylarını öğrenebilirsiniz.

Doğalgaz Yardımı Merkezi Sistem Olanlar Ne Yapmalı?


Yeni başvurulardan haberdar olmak için aşağıdaki Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir