27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2022

Ünal Metin USA Kimdir? Burs veriyor mu?

Malatyalı Ünal Metin USA kimdir, burs başvurusu nasıl yapılır, @unalmetinusa instagram burs veriyor mu, Gerçekten Amerika’da mı yaşıyor, inönü kampüs detayları burada.

Ünal Metin isimli @unalmetinusa instagram kullanıcı adıyla bir hesaba burs reklamı verdi. Peki gerçekten burs veriyor mu?

Malatyalı olarak Amerika’da inşaat mühendisi ve iş adamı olduğunu belirten Ünal Metin isimli kişi twitter gündemine oturdu. İnstagram üzerinden yaptığı reklam ile burs vereceğini açıklamıştı.

inönü.kampüs kullanıcı adlı bir instagram hesabında şu paylaşım yapıldı ve olanlar bundan sonra oldu.

“Geçen yıl 63 kisiye burs veren amerikada yasayan Malatyalı iş adami yeni sezonda 44 ogrenciye (22 bay 22 bayan) yeni burs verecektir. Yararlanmak isteyenler @unalmetinusa hesabini takip edip kendisine DM atmaları(hangi bölüm okuduğunun bilgisi) yeterli.”

Bu paylaşımı gören Koç Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan Nazlı isminde masum bir kızımız bir heves bu kişiye ulaştı ve hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı. Aşağıda Nazlı ile kendini iş adamı olarak tanıtan Ünal Metin arasında geçen diyaloğu bulabilirsiniz.

İnstagram hesabına baktığımız zaman yüksek bir takipçi listesi bulunuyor fakat bir çoğunun fake hesap olma ihtimali fazla. Profilinde etiketlediği hesaplar büyük olasılıkla ona mı ait, bizce değil. Profilde paylaştığı resimlere bakıldığı zaman Amerika da yaşıyor olabilir ama bir iş adamı mı bilemedik.

Verdiği burs ilanında bir takım gariplikler bulunmakta. Verdiği ilanda öğrencilere bay ve bayan olarak itham etmesi büyük bir yanlış olduğunun ilk kanıtı olabilir. Nazlı isimli öğrenciye verdiği cevaplara yönelik yorumları da size bırakıyoruz…

Burs başvuruları için Burslar sayfamıza göz atabilirsiniz.

Burs Başvurularından haberdar olmak için Telegram veya Youtube kanalımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir