27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023

Bayraklı Belediyesi Beslenme Yardımı Başvurusu 2024

İzmir Bayraklı Belediyesi Bayraklım Kart projesi kapsamında öğrencilere beslenme yardımı verecek. Beslenme desteği nasıl alınır?, Bayraklım Kart başvuru şartları ve başvuru formu 2024, kantin desteği başvurusu detayları egeetkinlik.com da bulabilirsiniz.

Bayraklı ilçesinde okuyan öğrencilere beslenme yardımı verilecek. Öğrenciler Bayraklım Kart ile kantinlerden alışveriş yapabilecek.

Bayraklı Belediyesi, Multinet A.Ş. ile yaptığı işbirliği kapsamında 2023 – 2024 Eğitim Öğretim döneminde 1.000 ilkokul ve ortaokul öğrencisine beslenme desteği verecek. Öğrenciler kendilerine özel olarak hazırlanan Bayraklım Kart ile bir öğün kantinlerden ücretsiz yemek yiyebilecek. Sisteme ilçede bulunan tüm ilkokul ve ortaokullar dahil edilecek. Çocuklar okul kantininden hiç bir ücret ödemeden alışveriş yapma imkanına sahip olacak. Sadece günlük limitler dahilinde harcama yapılabilecek.

İzmir Sosyal Yardım Kartına başvuru yapmak için buraya tıklayın.

Bayraklı Belediyesi Beslenme Yardımı Kimler Alabilir?

Bayraklı Belediyesi tarafından verilecek beslenme yardımından sosyal yardım başvurusu yapan aileler yararlanacak. İlkokul ve ortaokula giden öğrencisi bulunan ve geçimi asgari düzeyde olan ailelerin başvuruları kabul edilecek. Öğrenci Bayraklı ilçesindeki bir okulda okuyor olması gerekiyor. Ailenin de ilçede ikameti etmesi gereklidir.

Bayraklı Belediyesi Beslenme Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Bayraklı Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokula giden öğrencilere verilecek beslenme yardımından faydalanmak isteyen aileler, https://sosyalform.bayrakli.bel.tr/ linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir. Formu doğru ve eksiksiz bir biçimde doldurunuz.

Daha sonra beslenme yardımı için başvuru yaptığınızı çözüm merkezine iletiniz. Çözüm Merkezine başvuru yapmak için https://basvuru.cozmer.com/bayrakli/ linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Bayraklı Belediyesi hızlı çözüm merkezi başvurunuzu değerlendirecek ve en kısa zamanda size geri dönüş yapacaktır.

Bayraklı Belediyesi Beslenme Yardımı Ne Kadar?

Bayraklı Belediyesi tarafından beslenme yardımı için verilecek yardım miktarı da belli oldu. Çocukların kullanacağı Bayraklım Kartlara para yüklenecek. Öğrenciler günlük olarak 30 TL harcama yapabilecek. Bayraklım kart sadece okul kantinlerinde geçerli olacak.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

One thought on “Bayraklı Belediyesi Beslenme Yardımı Başvurusu 2024

  • Remziye sarı

    Devletim verdiği yardımdan Allah razı olsun çok yardım etti benim durumum iyi istemiyorum yardıma ihtiyaçı olanlara versin

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir