15 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022

Bizizmir.com Başvuru Bereket Hareketi Sosyal Yardım 2023

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bereket Hareketi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapacak. Hayırsever vatandaşlar da sosyal yardım almak isteyen vatandaşlara destek verebilecek. bizizmir başvuru nasıl yapılır 2022, başvuru şartları, yakacak yardımı 2023, eğitim desteği, gıda erzak kolisi nasıl alınır detaylar burada.

İzmir’de Bereket Hareketi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara bir çok yardım yapılacak. Yardımsever vatandaşlarda bu hareket sayesinde öğrenci ve ailelere kolayca destek verebilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer önderliğinde başlatılan Bereket Hareketine başvurular alınmaya başlandı. İnternet üzerinden isteyen vatandaşlar sosyal yardım başvurusu yaparken, vatandaşlarda sistem üzerinden dar gelirli vatandaşlara ulaştırmak için para yardımı yapabilecek. Toplanan paralar başvuru yapan ailelere ve öğrencilere gönderilecek.

İzmir Bereket Hareketi Yapılan Yardımlar

  • Maddi Destek,
  • Gıda ve Temizlik Paketi Yardımı,
  • Yakacak Odun ve Kömür Yardımı,
  • Kırtasiye Desteği,
  • Çocuk Mont ve Bot Yardımı
  • Barınma Yardımı

İzmir Bereket Hareketi Başvuru Şartları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bereket Hareketi kampanyasına sosyal yardım başvurusu yapmak isteyen vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 18 yaşından büyük ve İzmir’de ikamet ediyor olması gerekmektedir. Bot, Mont ve Kırtasiye yardımından faydalanmak isteyen ailelerin 7 – 15 yaş aralığında çocuk sahibi olması gerekmektedir.

İzmir Bereket Hareketi Sosyal Yardım Başvuru Formu

İzmir Bereket Hareketi katılmak veya sosyal yardım başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, aşağıdaki linkler üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Başvuru yapılabilmesi için öncelikle Bizizmir.com ve Gencizmir.com sistemine üye olunması gerektiğini unutmayın.

Başvuru Linki 1: https://www.bizizmir.com/tr/BereketHareketi

Başvuru Linki 2: https://berekethareketi.izmir.bel.tr/destek-al.html


İzmir haberleri ve etkinliklerini aşağıdaki Sosyal Medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom
Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

5/5 - (1 vote)

11 thoughts on “Bizizmir.com Başvuru Bereket Hareketi Sosyal Yardım 2023

  • Melek

    Eşim epleks hastası çalışamıyor aile ihtiyacımız var. 2 kiz var. Biri ilkokul 4 sınıfa gidiyor kırtasiye malzemesi ve leptop alamıyorum ihtiyacımız var. Küçük kız bebek bezi ve lslak medil yardım. Sizden erzak gıda ve temizlik yardım.karakis günü için kömür soba çürüdü heryeri atik sizden kömür soba ve odun kömür bataniye ihtiyacımız var. 2 tane çocuğum üşümesin sizden yardım etmenizi istiyorum. Yardım ederseniz hepinize allah razı olsun derim çok dua ederim.

    Yanıtla
  • suna

    3tane çocuğum var kiraciyim sizden kırtasiye mont bot yardımı istiyorum yardım edin lütfen

    Yanıtla
  • Melek

    Eşim epleks hastası çalışamıyor aile destek yardım edin. 2 çocuğu var. Sizden erzak gıda ve temizlik yardım edin.

    Yanıtla
  • Gökhan

    Ben epleks hastasıyım ve sağ elim donduralacak çalışamıyorum aile ihtiyacımız var. 2tane kız çocuğu var. Sizden erzak gıda ve temizlik yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Hatice

    Bütün yardımlardan faydalanmak istiyorum 3tanane çocugum var gerçekten yardıma ihtiyacım var

    Yanıtla
  • ben şaban karabicak yuzde elli iki engelliyim suan ayagim kirik evdeyim sizden butun yardimlardan yararlanmak istiyorum gida paketinden de yararlanmak istiyorum evim de peynirim bile yok yardim edin erzaklardan sebzelarden deterjanlardanda yararlanmak istiyirum

    Yanıtla
  • erzak kolisinden yararlanmak istiyorum kendim yuzde 52 engeliyim 1 5gun oldu kolim gelmedi evimde dolabimda peynirim yagim zeytinim salcam yok yardim edin hannima yanlislikla yapmislar iptal olmus ozur dileriz biran once kolimi gonderin saygilar

    Yanıtla
  • Șaban karabiçak

    Ben kendim engeliyim yuzde 55 engeliyim suan ayyigim kirik ve dolabimda peyinirim salcam hiç birsey yok belediyenin butun yardimdan faydalanmak istiyorum lutfen yardim edin senede 2 kere gelen kolim gelmedi yardimci olun luten

    Yanıtla
  • Nurcan

    Esim rahasiz duzgun calismiyor 4cocugum var dordu okuyor evim kira 1500 cocuklarimin temel ihtiyaclarini karsilayamiyorum desteginize ihtiyacimiz var

    Yanıtla
    • Türkiye koçak

      3 cocuğum var okuyorlar askeri ücretle gecim yapıyom yardıma ihtiyacım var teşekkürler

      Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir