27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Aralık 2023

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gebe Beslenme Paketi Nasıl Alınır? 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi gebe beslenme paketi başvurusu nasıl yapılır?, Tunç soyer hamile yardımı nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? 2023 – 2024, İzmir95 projesi başvuru telefonu detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi hamile olan vatandaşlara sosyal belediyecilik anlayışıyla desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Bebeği dünyaya gelen ailelere Hoşgeldin Bebek ve Süt Kuzusu projeleriyle destek olan İzmir Büyükşehir, doğum öncesi de hamilelere desteğini sürdürüyor. İzmir95 projesi kapsamında kadınlara Gebe Beslenme Paketi gönderilecek. Gebe Beslenme paketi gebelik sürecinin 4. ayından 9. ayına kadar aylık olarak gönderilecek. Gönderimin 6 ay süreceği paket ile kadınlar doğru beslenecek ve karnındaki bebeklerinin de sağlıklı gelişmesini sağlayacak.

Gebe Beslenme Paketi İçindekiler

  • 3 kilo kuru siyah üzüm,
  • 6 kilo bulgur
  • 6 kilo mercimek
  • 15 litre süt,
  • 6 kilo zeytin,
  • 2 litre zeytinyağı,
  • 3’er kilo kuru kayısı ve ceviz

İzmir95 projesi gebelikten doğum sonrasına kadar uzanan bir projedir. 0-3 yaş dönemindeki çocukların gelişimine destek sağlayan İzmir95 projesindeki ekipler doğumdan önce ve doğum gerçekleştikten sonra da anneyi belirli zaman dilimlerinde ziyaret edecek. Çocuğun sağlıklı büyümesi için aileye bilgiler verecek. Ayrıca bebeğin gelişmesine katkı sağlayacak kitaplar ve oyunlar anneye hediye edilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gebe Beslenme Paketi Başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir95 projesi kapsamında verilecek Gebe Beslenme Paketinden ve projeyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen aileler https://www.izmir.bel.tr/tr/GebeBasvuru/4136/KimlikDogrula linkine tıklayarak yapabilirler. Detaylı bilgi almak için 0232 293 96 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Gebe Beslenme Paketi ile 0-12 Ay Ev Ziyareti Temelli Ebeveyn Rehberliği Programına dahil olacaksınız.

Gebe Beslenme Paketi Başvuru Sorgulama

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen gebe beslenme paketi için başvuru sorgulama https://www.izmir.bel.tr/tr/GebeBasvuru/4140/DurumSorgula linkine tıklayarak T.C. Kimlik Numaranızı ve ekrandaki güvenlik kodunu girerek yapabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir