26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2023

Cornetto Aşk Yıldızı QR Kod Okutma 2023

Yeni Cornetto Aşk Yıldızı dondurma kapağının altında bulunan QR Kod okutma nasıl yapılır, Aşk yıldızı qr kodu okumuyor 2023, nasıl kullanılır, Algida Cornetto aşk yıldızı şarkısı oyuncuları ve barkod detayları EgeEtkinlik.com üzerinden bulabilirsiniz.

Algida her sene yayınladığı Cornetto şarkılarının 10. yılında, Aşk Yıldızı isimli yeni dondurmasıyla bu yaz çok konuşulacak.

Cornetto 10.yılında “Haydi Gel Benimle Ol” şarkısı sanatçı Güneş’in yorumuyla yayınlandı ve şimdiden binlerce kişiye ulaştı. Her yıl heyecanla beklenen Cornetto şarkısında QR kod ayrıntısı dikkat çekti. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın yer aldığı Aşk Yıldızı reklam filminde Cornetto dondurmanın üzerinde bulunan kapağın altında şu ifadeler yer alıyor.

“AŞK YILDIZI Sana gökyüzünden bir mesaj gönderdi. Hemen QR Kodu Okut!”

Nefis Bitter ve altın çikolatalı Cornetto Aşk Yıldızı dondurmasını alan kişiler kapaktaki kalp şeklinde olan QR kodu okutarak Algida tarafından belirlenmiş mesajlara ulaşmaya çalışıyor.

Cornetto Aşk Yıldızı QR Kodu Okutma

Cornetto Aşk Yıldızı dondurmalarında bulunan kalp şeklindeki QR kodu okutmak için cep telefonunuzun kamerasında QR kodu okuma özelliği bulunması veya uygulama marketi üzerinden QR kod okuyucu uygulaması indirmeniz gerekmektedir. QR Kodu okuttuktan sonra açılan sayfadan Aşk Yıldızının sana gönderdiği mesajı okuyabilirsin.

Cornetto Aşk Yıldızı QR Kodu Okumuyor

Algida’nın yeni tadı Cornetto Aşk Yıldızını yedikten sonra kapaktaki QR kodunu okutmakta zorluk çeken kişiler internet üzerinden QR kodu okutma sorusunu sormaktadır. Kalp şeklindeki QR kodu bir çok QR kod okuyucu tanımamaktadır. Bu olay Cornetto sevenleri büyük hayal kırıklığına uğratmıştır.

İnternet üzerinden yaptığımız araştırmalara göre bir çok insan bu olaydan şikayetçi ve Cornetto tarafından herhangi bir açıklama da yapılmış değildir. QR kodunuz okumuyorsa QR kod okuyucu programlarının bir çoğunu denemeniz gerekmektedir. QR okuyuculardan bir kaç defa denendiğinde okuduğu yönünde sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapılmaktadır.

Cornetto Aşk Yıldızı Şarkısı Dinle

4.5/5 - (182 votes)

One thought on “Cornetto Aşk Yıldızı QR Kod Okutma 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir