27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

İzmir Karaburun Nergis Festivali 2024

İzmir Karaburun Belediyesi her yıl düzenlediği Nergis Festivali 2024 yılında da renkli görüntülere sahne olacak. Karaburun Nergis Festivali ne zaman, nerede, etkinlik programı, konser, servis saatleri ve Mordoğan Nergis Bahçeleri tüm detaylarıyla sitemizde bulabilirsiniz.

İzmir’in eşsiz doğal güzelliklere sahip ilçelerinden Karaburun’da düzenlenen Nergis Festivali 2024 yılında 20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşeceği duyuruldu.

Eşsiz doğal güzelliklerin içinde önemli bir yere sahip Nergis Çiçeği, her yıl düzenlenen Karaburun Nergis Festivali ile özel bir kutlamaya dönüşüyor. Renkli festival, bölge halkını ve ziyaretçileri etkileyici doğasıyla karşılıyor. Karaburun Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen bu festival, her yaştan insanın bir araya gelip doğanın güzelliklerini paylaşmasını sağlar. Belediyenin katkılarıyla festivalde konser, tiyatro, sergi, yarışma ve çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

İzmir Festivalleri arasında önemli bir yere sahip olan Karaburun Nergis Festivali, İzmir’in festival kalitesini artırarak bölgenin kış turizmine önemli katkıda bulunmaktadır.

Yakında programı açıklanacak olan festival halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek. Mükemmel bir hafta sonu geçirmek isteyen herkes davetlidir.

İzmir etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapphttps://chat.whatsapp.com/JCcI47E7l58LmZWXO7khRY

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Ege Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

İzmir Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/izmiretkinlikajansi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir