27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023

Seferihisar Hamsi Festivali 2024

İzmir Seferihisar’da Karadenizliler Derneği tarafından Hamsi Festivali düzenlenecek. Seferihisar Hamsi Festivali ne zaman, nerede, hamsi ikramı saat kaçta gerçekleşecek?, 2024 Seferihisar Belediyesi etkinliğine dair tüm detayları sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

Türkiye’nin güzel sahil kasabalarından biri olarak bilinen Seferihisar’da Hamsi Festivali düzenlenecek.

En sevilen balıklardan biri olan hamsiye siz de bayılıyorsanız, 6-11 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek eğlenceli dolu bu festivali katılmalısınız. Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar Karadenizliler Derneği işbirliğiyle organize edilen Hamsi Festivali, Seferihisar Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek.

2024 yılının ilk hamsi festivali olma özelliğini taşıyan festivalde kültür ve lezzeti bir araya getirerek, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Hem yerel halk hem de şehir dışından gelen konuklar için Karadeniz yöresel ürünleri, konserler, sergiler ve daha birçok etkinlik düzenlenecek. Karadeniz kültürünü ve dayanışmasını yaşatmak adına geleneksel müzikler, dans gösterileri ve yöresel el sanatları festivale renk katacak.

Seferihisar Hamsi Festivali Balık İkramı Ne Zaman?

Seferihisar’ın güzelliklerini keşfetmek adına harika bir fırsat sunan Hamsi Festivalinde 1 ton ücretsiz balık ekmek ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılacak. Festivalin sıcak ve samimi atmosferinde dağıtılacak hamsilerden almak için 7 Ocak 2024 Pazar günü festival alanında bulunmayı unutmayın.

İzmir etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapphttps://chat.whatsapp.com/JCcI47E7l58LmZWXO7khRY

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Ege Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

İzmir Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/izmiretkinlikajansi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir