26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024

Cevap Ver Türkiye Yarışması Başvuru Formu (TV8) 2024

Cevap Ver Türkiye izleyicisini ekrana bağlamaya devam ediyor. Cevap Ver Türkiye başvuru formu 2024, Berfu Eser Yenenler kimdir, sunucular kim?, Televizyon dünyasının iddialı yarışmalarından biri olan “Cevap Ver Türkiye,” izleyicilere eğlence dolu anlar yaşatırken, büyük ödül heyecanını da beraberinde getiriyor. Bu yazıda, TV8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’in üstlendiği Cevap Ver Türkiye yarışması detaylarıyla inceleyeceğiz.

Türkiye’nin en yeni ve en eğlenceli bilgi yarışması Cevap Ver Türkiye yarışmasına başvurular başladı. Türkiye’nin en popüler televizyon kanallarından biri olan TV8, her geçen gün izleyicilerini şaşırtmaya ve eğlendirmeye devam ediyor. “Cevap Ver Türkiye” adlı ödüllü yarışma programı ise adeta Türkiye’nin dört bir yanındaki yarışmacıları bir araya getiriyor.

Cevap Ver Türkiye hem yarışmacıların hem de ekran başındakilerin eğleneceği ödüllü bir yarışma programıdır. 4 kişiden oluşan Kırmızı ve Mavi iki takım büyük ödülü kazanmak için kıyasıya yarışacak. İlk bölümlerinde ünlü oyuncuların yarışacağı programı ünlü oyuncu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler sunacak.

4 turdan oluşan yarışmanın birinci turunda sorulan soruların cevaplarının ilk harfi veriliyor ve yarışmacılardan doğru cevabı tahmin etmeleri isteniyor. İkinci turda ise soruların bir çok cevabı oluyor ve bu cevapları bilmeleri isteniyor. Üçüncü tur ise yarışmanın en eğlenceli dakikalarına sahne oluyor. Yarışmacılara birer gözlük veriliyor ve önlerini göremiyorlar. Soru sorulduktan sonra sorunun ilk harfi söyleniyor ve yarışmacılar elleriyle doğru cevabın harflerini birleştirmeye çalışıyor. Son turda ise tekrar sorulara cevap vererek en çok puana sahip olan grup büyük ödülün sahibi oluyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan Cevap Ver Türkiye yarışması Cumartesi günleri saat 17.15’te ekranlara geliyor.

Cevap Ver Türkiye Büyük Ödül Ne Kadar?

Cevap Ver Türkiye yarışmasına katılan Kırmızı ve Mavi takım büyük ödülü kazanmak için yarışıyor. 4 turun sonunda en çok puanı toplayan grup büyük ödülü alacak. Cevap Ver Türkiye yarışmasının birincisi 200.000 TL’nin sahibi olacak.

Cevap Ver Türkiye Yarışması Başvuru Nasıl Yapılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Cevap Ver Türkiye yarışmasına başvurular internetten üzerinden alınacak. Yarışmaya katılmak isteyen kişiler, https://www.tv8basvuru.com/basvuru/cevap-ver-turkiye/1 linkine tıklayarak başvuru formunu doldurabilirler.

Cevap Ver Türkiye Başvuru Şartları Nelerdir?

Her yarışma programında olduğu gibi “Cevap Ver Türkiye” de belirli başvuru şartlarına tabidir. Başvuruda bulunacak adayların belirli bir yaş aralığında olmaları, Türkiye’de ikamet etmeleri ve yarışma kurallarına uymaları gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 18 yaşından büyük olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • Genel bilgiye ve güncel olaylara hakim olmak
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • Heyecan ve adrenalin dolu bir ortamda yarışmaya hazır olmak

Cevap Ver Türkiye Sunucuları Kimdir?

Cevap Ver Türkiye yarışması sunucularından Eser Yenenler, BKM Mutfak oyuncuları tarafından hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer alıyordu. Sahne performansı, yazarlık ve sunuculuğuyla herkes tarafından tanınan bir isim olan Eser, 2019 yılında Miss Turkey yarışmasında derecesi bulunan Berfu ile hayatlarını birleştirmiştir. Çiftin Kuzey (4) ve Mete (3) adında iki çocuğu bulunuyor.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir