27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Çorum Belediyesi Kültür Gezileri Başvuru Formu 2024

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür gezileri başlıyor. Çorum çıkışlı ücretsiz gezilere kayıtlar başladı. Nevşehir, Çanakkale Gezi turları 2024 başvuru şartları, çorum kültür turu kayıt başvuru formu detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Çorum Belediyesi vatandaşları ücretsiz olarak götüreceği kültür turlarına başvuruların başladığını duyurdu.

Dünyanın Merkezi Çorumda yaşayan vatandaşlar kültürel ve tarihi değerlerimizi yakından tanıma fırsatı bulacak. Türkiye’nin çeşitli şehirlerine gerçekleştirilecek kültür turları için tüm masraflar belediye tarafından karşılanacak. Kültür gezileri günübirlik ve konaklamalı olarak gerçekleştirecek.

Çorum Belediyesi Hangi Şehirlere Gezi Düzenliyor?

Çorum Belediyesi tarafından Türkiye’nin tarihi ve kültürel açıdan değerli şehirlerine geziler düzenleniyor. Bu şehirler şunlardır;

  • Nevşehir,
  • Bursa,
  • Çanakkale,
  • Karabük Safranbolu
  • İstanbul

Çorum Belediyesi Kültür Gezilerine Kimler Katılabilir?

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen gezilere sadece Çorum ilinde ikameti bulunan vatandaşlar katılabilir. 18 yaşından küçük kişiler velisi ile birlikte katılabilir. Sadece Türk vatandaşları başvuru yapabilir. Daha önce gezilere katılanlar tekrar başvuru yapamaz.

Çorum Belediyesi Kültür Gezileri Başvuru Formu

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği kültür turlarına başvurular internet üzerinden online olarak alınmaktadır. Her organizasyon önce başvuruları alan belediye, katılmaya hak kazanan kişilere geziyle ilgili detayları göndermektedir.

İnterneti olmayan ve internet üzerinden başvuru yapamayacak yaşlılar Çorum Belediye binasına giderek başvurularını yapabiliyor.

İnternet üzerinden başvuru yapacak kişiler için https://crm.corum.bel.tr/WebBasvuru/kultur-gezileri#/ adresinden online başvuru formu açılmaktadır.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

1/5 - (1 vote)

One thought on “Çorum Belediyesi Kültür Gezileri Başvuru Formu 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir