27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024

İş Bankası Karne Hediyesi Kitap Nasıl Alınır 2024

Türkiye İş Bankası karnesini getiren öğrencilere kitap hediye edecek. İş Bankası karne hediyesi kitap 2024 nasıl alınır, Karne Hediyesi veren bankalar, Karneni göster kitabını al, paranı al, iş bankası kitap talep formu başvuru detayları Ege Etkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası karne alan çocuklara kitap hediyesi vermeye devam ediyor.

Gelenek haline gelen karne hediyesi kampanyasını İş Bankası 2008 yılından beri sürdürüyor. Her sene okulların kapanmasıyla birlikte belirlenen kitaplar öğrencilerle buluşuyor. Çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmak ve hayallerini genişletmek amacı güden kampanya ile bu zamana kadar 15 milyondan fazla kitap hediye edildi.

İş Bankası Karne Hediyesi Hangi Kitap Verilecek?

Cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle 2024 yılı Karneni Göster Kitabını Al Kampanyası kapsamında, İş Bankası Kültür Yayınları ve Darüşşafaka işbirliğinde özel hazırlanan kitabını hediye edecek.

İş Bankası Karne Hediyesi Kimler Alabilir?

İş Bankası tarafından verilecek karne hediyesine karne alan tüm öğrenciler başvuru yaparak alabilecek. Başvuru esnasında karnenizin yanınızda olması gerekmektedir.

İş Bankası Karne Hediyesi Kitap Nasıl Alınır?

Türkiye İş Bankası tarafından çocuklara hediye olarak verilecek kitaplar tüm banka şubelerine giderek alınacak. Şubeye gittiğinizde aldığınız karneyi göstererek kitap hediyesini alabilirsiniz.

İş Bankası tarafından verilecek kitabı şubelere gitmeden dijital olarak da okuyabilirsiniz. https://kumbaradergisi.com/icerikler/karneni-goster-kitabini-al/ adresine tıklayarak kitabı ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Akbank Karne Hediyesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir