26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024

Sultangazi Belediyesi Sünnet Kayıtları Başvuru Formu 2024

İstanbul Sultangazi Belediyesi sünnet şölenine kayıtlar başladı. Belediye Sünnet kayıtları ne zaman, www.sultangazi.bel.tr başvuru formu 2024, sünnet başvurusu şartları nelerdir detaylara Ege etkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şölenine kayıtlar alınmaya başlandı.

Toplu Sünnet Töreni olarak gerçekleştirilen Sünnet Şölenine her yıl binin üstünde çocuk katılıyor. Çocukların sünnet için tüm ihtiyaçları belediye tarafından karşılanıyor. Belediye tarafından ayakkabı, pantolon, gömlek, pelerin, asa, şapka, kuşak, maşallah yazısı ve papyondan oluşan sünnetlik takımlarını ailelere ücretsiz olarak verecek. Ailelerin katımıyla büyük bir şölen havasında geçecek sünnet töreninde gösteriler, ikramlar ve bir çok etkinlik gerçekleşecek. Sünnet şölenine katılacak çocuklar için internet üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Sultangazi Belediyesi Sünnet Şölenine Kimler Katılabilir?

Sultangazi Belediyesi tarafından organize edilen Sünnet Şölenine sadece İstanbul Sultangazi ilçesinde ikameti bulunan ailelerin çocukları katılabilir. Şölene katılacak çocukların 4 ila 12 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Sultangazi Belediyesi Sünnet Başvurusu

Sultangazi Belediyesi Sünnet Şölenine oğlunun katılmasını isteyen aileler, https://ulakbel.sultangazi.bel.tr/WebBasvuru/solen-s#/ linkini tıklayarak Sünnet Şöleni Kayıt Formunu doldurması gerekiyor. Birden fazla sünnet edilecek çocuğu olanlar her çocuk için ayrı kayıt yaptırması gerekmektedir. Başvurular alındıktan sonra belediye sizlerle iletişime geçecektir.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

1.5/5 - (2 votes)

One thought on “Sultangazi Belediyesi Sünnet Kayıtları Başvuru Formu 2024

  • Fadime

    Oğlumu sünnet ettirmek istiyorum Sultangazi de oturuyorum nasıl kayıt edecem

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir