27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024

Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Konya Selçuklu Belediyesi lise ve üniversite öğrencilerine burs vereceğini açıkladı. Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği başvurusu nasıl yapılır 2024, üniversite bursu nasıl alınır, lise son sınıf yardım başvuru şartları, başvuru formu, Selçuklu Gençlik 4000 TL, 1500 TL, 2500 TL yardım detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Konya Selçuklu Belediyesi lise ve üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği vereceğini açıkladı.

Selçuklu Belediye başkanı Ahmet Pekyatırmacı öğrencilere bu sene de eğitim yardımı adı altında burs desteği vereceğini açıkladı. Eğitim desteği kapsamında 1500 TL, 2500 TL ve 4000 TL olmak üzere lise ve üniversite öğrencilerine tek seferlik ödeme yapılacak. Başvurular internet üzerinden alınacak.

Selçuklu Belediyesi 4000 TL Burs Şartları

Selçuklu Belediyesi tarafından verilecek 4000 TL eğitim desteğinden Konya’da bulunan Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi öğrenciler yararlanacak. Örgün eğitimine devam eden ve Selçuklu da ikamet eden öğrenciler başvuru yapabilecek.

Selçuklu Belediyesi Üniversite Bursu

Selçuklu Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine 2.500 TL burs desteği verilecek. Burs desteğinden ön lisans ve lisans öğrencileri başvuru yapabilecek. 2023 – 2024 Eğitim Öğretim döneminde ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler yararlanacak. Öğrencilerin Selçuklu da ikameti bulunması gerekiyor.

Selçuklu Belediyesi Lise Burs Detayları

Selçuklu Belediyesi tarafından lise öğrencilerine verilecek lise bursu 1500 TL olarak verileceği açıklandı. 1500 TL olarak verilecek burs yardımından üniversiteye hazırlanan ve lise son sınıf okuyan öğrenciler yararlanacak. Selçuklu ilçesinde oturan öğrenciler başvuru yapabilecek.

Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Başvurusu

Konya Selçuklu Belediyesi’nin öğrencilere vereceği eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler için başvurular internet üzerinden alınacak. Başvurular Selçuklu Gençlik uygulaması üzerinden yapılacak. Uygulamayı telefonunuza indirerek başvuru yapabilirsiniz.

Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Ne Zaman Yatacak?

IOS

https://apps.apple.com/gb/app/sel%C3%A7uklu-gen%C3%A7lik/id1597995027

ANDROID

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.bel.selcuklu.gencliginsehri

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

4/5 - (11 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir