27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Ocak 2024

Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Ne Zaman Yatacak 2024

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından verilecek eğitim desteğinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Selçuklu Belediyesi burs ne zaman yatacak 2024, öğrenci yardımı verilecek mi? detayları sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Konya Selçuklu Belediyesi öğrencilere vereceği eğitim desteği paralarını yatırmaya hazırlanıyor.

Selçuklu Belediyesi tarafından bu sene lise ve üniversite öğrencilerine burs desteği verileceği açıklanmıştı. Belediye tarafından Lise öğrencilerine 1500 TL, üniversite öğrencilerine ise 2500 TL ile 4000 TL eğitim desteği verilecek. Başvurular Eylül ve Ekim ayında internet üzerinden alındı ve başvuruların sona ermesiyle birlikte eğitim desteğini kazanan öğrencilerin paraları ne zaman yatacağı merak edildi.

Eğitim desteğini almaya hak kazanan öğrencilerin burs yardımı başvuru sırasında verdikleri kendi hesap numaralarına yatacak. Ebeveynine veya başkasına ait IBAN numarası yazan öğrencilerin bursları yatırılmayacak.

Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Ne Zaman Yatacak?

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından verilecek eğitim desteği Kasım – Aralık ayları içerisinde yatırılması bekleniyor. Belediye tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. Sadece 20 bin kişinin üniversite desteğine başvuru yaptığı ve tek tek başvuruların değerlendirildiği açıklaması yapıldı.

Üniversite hazırlanan liseli ve üniversiteyi bu sene ilk defa kazanan öğrencilerin bursları tek seferde yatırılacak. Konya’daki üniversiteleri kazanan öğrencilerin bursları ilk dönem ve ikinci dönem olarak iki taksit olarak yatırılacak.

Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteğiyle ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

One thought on “Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Ne Zaman Yatacak 2024

  • Kocamın pilatin sebeiyle calişamiyor bende cocuğuma zor ihtiyacını alıyorum lütfen yardım edin

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir