27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2024

Paribu Pizza Kodu Nasıl Alınır? 2024 Ücretsiz Pizza Başvurusu

Paribu kullanıcılarına ücretsiz pizza hediye edecek. Papa John’s pizza kodu nasıl, nereden alınır 2024, paribu Yemek Sepeti pizza günü kampanyası nedir, pizza kodu al detaylara EgeEtkinlik üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bitcoin alım satım platformu Paribu, kullanıcılarına büyük boy pizza kodu hediye ediyor.

Türkiye’nin en büyük bitcoin borsa merkezlerinden biri olan PARİBU, bitcoin tarihinin ilk alışverişini Pizza Günü olarak kutluyor. Paribu da işlem yapan 100.000 kişiye Pizza Kodu hediye edilecek. Pizza kodunu alan Paribu kullanıcıları Papa John’s Pizza dan vereceği online sipariş ve Gel-Al olarak kullanabilecek. Pizza Kodunuzu 19 – 22 Mayıs tarihleri arasında alabilirsiniz.

Paribu Pizza Kodunu Kimler Alabilir?

  • Paribu Pizza Kodu sadece Paribu kullanıcılarına özeldir.
  • Paribu da işlem yapan ve sadece portföyünde Bitcoin bulunduran kullanıcılar yararlanacaktır.
  • Bir kişiye 1 pizza kodu verilecektir.
  • Pizza Kodu sadece ince kenarlı büyük boy Pepperoni Pizza da geçerlidir.
  • Sadece Yemek Sepeti mobil uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz.

Paribu Pizza Kodu Nasıl Alınır?

Paribu Pizza Kodu almak isteyen kullanıcılar mobil uygulama üzerinden https://www.paribu.com/paribupizzagunu adresine tıkladıktan sonra hesabınıza giriş yapın ve ekranda KODU AL butonuna tıklayın. Butona tıkladıktan sonra aldığınız kodu Yemek Sepeti mobil uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz. Eğer hesabınızda BTC bulunmuyorsa hata verecektir.

Paribu Pizza Günü nedir?

Bitcoin Pizza Günü, 22 Mayıs 2010 tarihinde ABD’li Laszlo Hanyecz’in Bitcoin ile ödeme yaparak iki pizza aldığı günden itibaren ortaya çıkmıştır. Bu olay ilk kiripto para ile yapılan ödeme olarak tarihe geçmiştir. Laszlo Hanyecz’in iki pizza için yaptığı Bitcoin ödemesinin bugünkü değeri 80 milyon dolardan fazladır. Bu günden itibaren Bitcoin’in gerçek dünyada bir değeri olduğu kanıtlanmış ve her yıl 22 Mayıs Pizza günü olarak kutlanmaktadır.

One thought on “Paribu Pizza Kodu Nasıl Alınır? 2024 Ücretsiz Pizza Başvurusu

  • Deniz Kılıç

    Olsun biraz pizza görelim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir