26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024

EGEKAF 2024 Başvuru Kayıt Formu – Kod Nasıl Alınır?

Genç yetenekleri ve profesyonelleri bir araya getiren Ege Kariyer Fuarı açılıyor. EGEKAF başvuru nasıl yapılır, kod nasıl alınır, Yetenek Kapısı kayıt formu, QR kodu nedir, Deniz Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi, Pamukkale Üniversitesi detaylarına Ege Etkinlik sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ege Bölgesine özel düzenlenen Ege Kariyer Fuarı EGEKAF, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde gerçekleştirilen Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek Ege Kariyer Fuarı, gençlerin ve iş dünyasının buluşma noktası haline gelecek. 16 farklı üniversitesinin öğrenci ve mezunlarına açık olacak fuarda iş ve staj imkanları olacak. 2 gün boyunca katılımcılara özel etkinlikler düzenlenecek. İş dünyasının önemli isimleri fuarda sizlerle buluşacak.

Kariyer planlamalarınızı şekillendirecek bu fuarda önemli fırsatlar sizleri bekliyor. Heyecan verici kariyer etkinliğinde bulunmak istiyorsanız, yerinizi hemen ayırtın.

EGEKAF Başvuru Kayıt Formu

Ege bölgesi öğrencileri için açılacak Kariyer Fuarına katılmak isteyen öğrenci ve mezunlar Cumhurbaşkanlığına ait Yetenek Kapısı üzerinden başvuru yapması gerekiyor. EGEKAF başvurusu için https://www.yetenekkapisi.org/register linkine tıklayarak forma ulaşabilir ve kaydınız yaptırabilirsiniz. Fuara giriş için QR kod oluşturmanız gerekmektedir. Kodunuzu almak için;

EGEKAF Kod Nasıl Alınır?

Ege Kariyer Fuarına katılmak isteyen öğrenci ve mezunlar fuara giriş yapabilmesi için sistem üzerinden QR kodlarını oluşturması gerekmektedir. Yetenek Kapısına üye olduktan sonra profil bölümüne girilerek tüm bilgilerin doldurulması gerekiyor. Arından QR kodunuzu oluşturabilirsiniz. Fuar giriş yaparken kodunuzu göstermeniz yeterli olacaktır.

EGEKAF Kimler Katılabilir?

  • Ege Kariyer Fuarı EGEKAF, Ege bölgesindeki 16 üniversitenin öğrenci ve mezunlarına açık olacaktır.
  • Ön lisans, lisans, lisansüstü öğrencileri ve mezunlar katılabilir.
  • Kariyer hedeflerini geliştirmek veya değiştirmek isteyenler
  • İş fırsatı yakalamak isteyenler
  • Staj imkanı arayan ara sınıf öğrenciler

Ege Kariyer Fuarı Katılacak Üniversiteler

Pamukkale Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi

Ege bölgesindeki etkinliklerden haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

One thought on “EGEKAF 2024 Başvuru Kayıt Formu – Kod Nasıl Alınır?

  • Anonim

    Yardıma ihtiyacım var lütfen

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir